Tykkäätkö karkkiremmeistä? Usko tai älä, voit tehdä niitä kotona raparperista: "Pakko kokeilla"

Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit 0:23 Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit
KATSO VIDEO: Näin teet helposti raparperiremmejä kotona

Raparperista valmistetut remmit voittavat kaupan sokeriset karkkiremmit mennen tullen! Katso videolta Satokausikalenterin vinkki raparperiremmien valmistamiseen.

Uskoisitko, että raparperista voi saada aikaiseksi karkkiakin paremman herkun todella helposti? Satokausikalenterin reseptinikkarit keksivät kokeilla, miten kotimaiset raparperit taipuisivat suosikkimakeisen muotoon – ja taipuivathan ne! Raparperiremmit valmistuvat todella vaivattomasti kotiuunissa.

– Tätä reseptiä on PAKKO kokeilla. Alkukesän kirpeästä raparperista valmistuu ihanan makeat raparperiremmit, Satokausikalenterin somessa vinkataan.

Raparperiremmien valmistaminen on mukavaa puuhaa myös esimerkiksi kesälomaa viettäville lapsille.Lopputulos todella yllättää, sillä raparperiremmit ovat kuin karkkia, mutta paljon kaupan sokerisia versioita maukkaampia. Maistoimme raparperiremmejä itsekin, ja näihin kirpsakanmakeisiin herkkupötkylöihin todella jää koukkuun.

Katso videolta artikkelin yltä, miten helposti herkulliset raparperiremmit valmistetaan!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!