"Mainio viikonloppuruoka" – kokeile italialaista lihareseptiä
Sivumaku-bloggari vinkkaa italialaisesta liharuoasta, joka voi tuoda mukavaa vaihtelua sinunkin viikonloppuusi.
Jos perinteiset spagetit tai lihakeitot eivät kiinnosta tänä viikonloppuna, kannattaa kokeilla mehevää liharuokaa italialaisittain.
Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan herkullisista lihakääryleistä eli braciolesta.
– Tässä mainio viikonloppuruoka, joka toimii niin omaan kuin isommankin porukan herkutteluun. Mehevät, juustoisella seoksella täytetyt liharullat haudutetaan tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan vaikkapa pastan kera, Kinnunen kirjoittaa.
Katso resepti ja kurkkaa kuvat Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan