Sivumaku-bloggari vinkkaa italialaisesta liharuoasta, joka voi tuoda mukavaa vaihtelua sinunkin viikonloppuusi.
Jos perinteiset spagetit tai lihakeitot eivät kiinnosta tänä viikonloppuna, kannattaa kokeilla mehevää liharuokaa italialaisittain.
Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan herkullisista lihakääryleistä eli braciolesta.
– Tässä mainio viikonloppuruoka, joka toimii niin omaan kuin isommankin porukan herkutteluun. Mehevät, juustoisella seoksella täytetyt liharullat haudutetaan tomaattikastikkeessa ja tarjoillaan vaikkapa pastan kera, Kinnunen kirjoittaa.
Katso resepti ja kurkkaa kuvat Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!