"Upea makukokemus" – ruokabloggaaja vinkkaa helpon reseptin, jossa voit käyttää valmistahnaa ja makkaraa

Sivumaku chorizo hummus
Sivumaku-blogin chorizoa ja hummusta. MTV

Etsitkö viikonlopulle helppoa reseptiä? Testaa Sivumaku-blogin herkullinen chorizoannos.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen keksi jääkaappinsa aineksista herkullisen ruokalajin, jonka valmistamiseen meni vain pieni hetki.

– On aina upeaa löytää ruokia, joissa helppous ei vähennä tippaakaan makua, kunhan raaka-aineet ovat laadukkaita. Kaapissa oli Sausages Finlandin raaka-chorizoa ja purkki valmista hummusta. Syntyi upea makukokemus, joka toimii niin pääruokana kuin osana meze-pöytää, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Bloggaaja suosittelee valmistamaan hummuksen itse. Jos aika on kortilla, kaupasta löytyy kuitenkin varteenotettavia valmisvaihtoehtojakin. 

– Vegebuumin myötä kaupasta löytyy jo laadukkaita valmishummustahnoja, jotka toimivat tässä hyvin. Sieltä löytyy myös huonoja versioita, joten ole valmis hiukan panostamaan, Kinnunen vinkkaa.

Mikä on paras valmishummus ja miten Kinnusen helppo annos valmistuu? Lue lisää Sivumaku-blogista.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!