Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Helppoa ja nopeaa arkiruokaa" – valmista herkullista pastaa ilman lihaa!

Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 26.11.2015 17:32
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Kyllästyttääkö perinteinen spagetti ja jauhelihakastike? Kokeile rohkeasti kasvispastaa, joka valmistuu arkenakin helposti ja nopeasti.

Jos jauhelihakastike kuuluu bravuureihisi, mutta kaipaat klassikkoherkkuun vaihtelua, kannattaa valmistaa Pasta alla Normaa – eteläitalialaista klassikkoa, joka ei sisällä lainkaan lihaa. Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen paljastaa herkullisen reseptin blogissaan.

– Pasta on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, mutta olen rajoittanut sen nauttimista korkeintaan kertaan viikossa, ettei pelkäksi vehnällä piehtaroimiseksi mene, Kinnunen sanailee blogissaan.

Bloggaaja kannustaa satsaamaan laadukkaaseen pastaan, sillä vain euron lisäpanostuksella ruokalaskuun voi saada ihmeitä aikaan ruoan laadussa.

– Ja muista, että pastan laatu määrittää hyvin pitkälle annoksen tasoa, ei pelkkä kastike. Euron parin lisäpanostus kannattaa, Kinnunen vinkkaa.

Katso herkullinen kasvispastaresepti Sivumaku-blogista täältä!

Lisää aiheesta:

Tässä ihanan helppo ruoka broilerista ja perunasta – voit käyttää jopa eineksiä: "Valmistuu nopeasti valmiista kermaperunoista"
Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"
"Upea makukokemus" – ruokabloggaaja vinkkaa helpon reseptin, jossa voit käyttää valmistahnaa ja makkaraa
Makaronilaatikko uudella tapaa – tämä arkiherkku valmistuu tunnissa
"Maailman hienostunein jauheliharuoka" – helppo valmistaa ja sopii suomalaiseen makuun
"Helppo ja maukas kanaruoka" – kokeile arjen pelastajaa, joka saa makua pekonista!
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”