"Helppoa ja nopeaa arkiruokaa" – valmista herkullista pastaa ilman lihaa!

pastaallanorma - Copy
Jani Kinnunen / Sivumaku

Kyllästyttääkö perinteinen spagetti ja jauhelihakastike? Kokeile rohkeasti kasvispastaa, joka valmistuu arkenakin helposti ja nopeasti.

Jos jauhelihakastike kuuluu bravuureihisi, mutta kaipaat klassikkoherkkuun vaihtelua, kannattaa valmistaa Pasta alla Normaa – eteläitalialaista klassikkoa, joka ei sisällä lainkaan lihaa. Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen paljastaa herkullisen reseptin blogissaan.

– Pasta on helppoa ja nopeaa arkiruokaa, mutta olen rajoittanut sen nauttimista korkeintaan kertaan viikossa, ettei pelkäksi vehnällä piehtaroimiseksi mene, Kinnunen sanailee blogissaan.

Bloggaaja kannustaa satsaamaan laadukkaaseen pastaan, sillä vain euron lisäpanostuksella ruokalaskuun voi saada ihmeitä aikaan ruoan laadussa.

– Ja muista, että pastan laatu määrittää hyvin pitkälle annoksen tasoa, ei pelkkä kastike. Euron parin lisäpanostus kannattaa, Kinnunen vinkkaa.

Katso herkullinen kasvispastaresepti Sivumaku-blogista täältä!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja