Mahtava vaihtoehto kalapuikoille! Katin helppo kalaohje: "Maistuvat ihanalta dippikastikkeen kanssa"

itamaiset-haukipihvit-1_21052521052400764-Edit-large
Testaa Katin helpot kalamurekepihvit hauesta. Hellapoliisi

Itse tehdyt kalamurekepihvit ovat kesäherkku parhaimmillaan. Jätä valmiit kalapuikot tällä kertaa ostamatta ja testaa Hellapoliisi Kati Jaakosen itämaisia haukipihvejä.

Suomalaisilla on kaksi ehdotonta arkiruokasuosikkia, kun puhutaan kalasta: uunilohi sekä kalapuikot. Joskus omia kalatottumuksia kannattaa kuitekin hieman haastaa ja testata kalasta uusia ruokalajeja.

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan vaikuttaja Kati Jaakonen suosittelee itse tehtyjä kalamurekepihvejä. Nämä haukipihvit valmistuvat yllättävän helposti, eikä ruodoista tarvitse välittää.

– Itämaiset haukipihvit valmistat vaikka mökkirannasta narratusta hauesta. Ne maistuvat ihanalta dippikastikkeen kanssa ihan sellaisenaankin, tai raikkaan salaatin kanssa. Suurenna tai pienennä ohjetta tarpeen mukaan.

***

Videolla valmistetaan kalamurekepihvejä Marttojen ohjeella:

5:17


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja