Mainos

Maailman röyhkein tarjoilija paljastaa: Tätä mieltä olen oikeasti asiakkaista

Tavallisesti tarjoilijoilta toivotaan mahdollisimman hyvää ja kunnioittavaa käytöstä asiakkaita kohtaan. Amerikkalaisravintolan erikoinen palveluasenne tekee tässä kuitenkin poikkeuksen.

Ed Debevic's -ravintolassa työskentelee kenties koko maailman röyhkein tarjoilija. Tässä poikkeuksellisessa ravintolassa hänen ei suinkaan tarvitse pelätä käytöksensä vuoksi potkuja, sillä työnantaja toivoo tarjoilijoiden käyttäytyvän asiakkaita kohtaan mahdollisimman huonosti.

"Jos haluat spagettia, mene italialaiseen ravintolaan!"

Cherryksi kutsuttu Kryssie Ridolfi nousi Amerikassa kuuluisuuteen sen jälkeen, kun hänen työpaikallaan, ravintola Ed Debevic'sissa asioinut seurue kuvasi ravintolavierailunsa. Videolla tarjoilijana työskentelevä Cherry latelee epäkohteliaisuuksia ja tiuskii asiakkailleen niin paljon kuin ehtii.

Pian selvisi, että ravintolassa asiakkaita kohtaan ollaan tarkoituksella mahdollisimman tylyjä – huumorimielessä. Tarjoilijat hoitavat työnsä siis Ed Debevic's-ravintolassa sitä paremmin, mitä enemmän he soittavat asiakkailleen suutaan.

Vuosikausia ravintola-alalla työskennelleiden tarjoilijoiden ei ainakaan videon perusteella ole vaikea keksiä solvauksia asiakkaitaan kohtaan, sillä kerrankin he voivat sanoa ääneen sen, mitä todella asiakkaistaan ajattelevat.

– Onko meillä spagettia? Näitkö sitä ruokalistassa? Se ei lue listassa, koska meillä ei ole sitä! tarjoilija tiuskii videolla asiakkailleen.

– Jos haluat spagettia, mene italialaiseen ravintolaan! Cherry jatkaa videolla.

Pian videon julkaisun jälkeen Cherrystä tuli kuuluisa. Sittemmin hän on esiintynyt muun muassa televisiossa, WCIU:n haastattelussa.  Tuolloin hän kertoi asiakkaiden nauttivan solvauksista, joita hän latelee. 

– Olen saanut todella positiivista palautetta, Cherry nauraa.

Katso videolta, kuinka röyhkeästi Cherry palvelee asiakkaitaan!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja