Löytyykö sinulta tämä legendaarinen kapistus? Voit valmistaa kesän parhaan herkun: "Kaiva äkkiä esiin kaapin uumenista"

1:00 Täydelliset vohvelit – Katin ohjeella teet unelmien herkkuvohvelit!

Omistatko sinä vohveliraudan? Nyt on aika kaivaa tämä legendaarinen kapistus kaapista esiin ja tehdä unelmien herkkuvohveleita.

Katso videolta vinkit herkkuvohveleiden tekoon.

Vohvelirauta on kätevä keittiölaite, jolla voi valmistaa vaikka mitä! Perinteisten vohveleiden lisäksi vohveliraudalla voi paista esimerkiksi lämpimpiä voileipiä eli toasteja tai tehdä herkkuja esimerkiksi kaupan valmiista pakastetaikinasta. Joulutortutkin onnistuvat vohveliraudalla!

Ihanat herkkuvohvelit helposti vohveliraudalla

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen suosittelee kesäherkuksi perinteisiä vohveleita ihanilla täytteillä

– Mitä olisi kesä ilman ihania vohveleita? Nyt tehdään superherkulliset vohvelit ihanilla täytteillä. Kaiva äkkiä vohvelirauta esiin kaapin uumenista, Kati suosittelee.

Katin helpolla vohveliohjeella voit rakentaa vaikka kokonaisen vohvelikakun.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja