Tuorepuuron valmistaminen on helppoa ja säästää myös sähköä perinteiseen puuronkeittotapaan verrattuna.
Kuten aiemmin kerroimme, myös keittiössä voi säästää sähköä kiinnittämällä huomiota ruoanlaittotapoihin sekä kodinkoneiden optimaaliseen käyttöön.
Yksi hyvä vinkki on vaihtaa kaurapuuron keittäminen tuorepuuron valmistamiseen. Tuorepuuron voit tehdä jo illalla jääkaappiin valmiiksi tekeytymään ja syödä sitten aamupalaksi tai napata mukaan välipalaksi.
Lue myös: Näin säästät sähköä keittiössä – "Vaikuttavin yksittäinen asia, jonka ihminen voi tehdä"
Helppo valmistaa ja tuunata
Tuorepuuron suosio perustuu sen valmistamisen helppouteen ja loputtomiin tuunausmahdollisuuksiin. Tuorepuurossa kaurahiutaleita ei kypsennetä lainkaan, vaan puuro valmistetaan ainekset sekoittamalla ja antamalla puuron tekeytyä.
Raision reseptikehityskokki ja puuroekspertti Katja Vuorinen vinkkasi muutama vuosi sitten MTV Uutisille, että tuorepuuron voi halutessaan syödä vaikka heti.
