"Loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän" – hävyttömän nerokasta!
Sanotaan, että voi parantaa kaikkien ruokien makua, ja vaikuttaa siltä, että tämä pitää paikkansa ainakin burgeripihvien kohdalla.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo törmänneensä vastikään Facebookissa niksiin, jonka hän otti heti kokeiluun. Kyseessä on voiburgerin resepti, jossa perinteinen jauhelihapihvi saa makua keittiön klassikkoraaka-aineesta, voista.
– Simppeli ja loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän. Ja kuinka helpolla sen tekeekään, Kinnunen hehkuttaa.
– Nappi mieluista maustevoita, joka jemmataan jauhelihapihvin sisään, paistetaan, lisätään vielä toinen nappi pihvin päälle päälle juustoviipaleen kera ja mehuisa pihvi on valmis, Kinnunen selventää.
Katso voiburgerin resepti Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan