Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän" – hävyttömän nerokasta!

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen hehkuttaa voiburgerin reseptiä.
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen hehkuttaa voiburgerin reseptiä.
Julkaistu 16.05.2016 21:15

MTV LIFESTYLE

Sanotaan, että voi parantaa kaikkien ruokien makua, ja vaikuttaa siltä, että tämä pitää paikkansa ainakin burgeripihvien kohdalla.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo törmänneensä vastikään Facebookissa niksiin, jonka hän otti heti kokeiluun. Kyseessä on voiburgerin resepti, jossa perinteinen jauhelihapihvi saa makua keittiön klassikkoraaka-aineesta, voista.

– Simppeli ja loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän. Ja kuinka helpolla sen tekeekään, Kinnunen hehkuttaa.

– Nappi mieluista maustevoita, joka jemmataan jauhelihapihvin sisään, paistetaan, lisätään vielä toinen nappi pihvin päälle päälle juustoviipaleen kera ja mehuisa pihvi on valmis, Kinnunen selventää.

Katso voiburgerin resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lisää aiheesta:

Täydellisen jauhelihapihvin salainen raaka-aine löytyy jo keittiöstäsi – ruokatoimittaja ylistää parhaaksi burgeriksi
Jauhelihapihvistä "tummanruskeaa lihakarkkia" – Antti Suikkari paljastaa burgeripihvien supermehukkaan ykkösen
Akseli Herleviltä kysytään aina, miten ruoasta saa paremman makuista – vastaus kannattaa jokaisen painaa mieleen
Helppo nakkiresepti jakaa mielipiteet: Söisitkö itse?
"Maailman hienostunein jauheliharuoka" – helppo valmistaa ja sopii suomalaiseen makuun
Hampurilainen, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla: "Ihanan runsas ja rasvainen"
HampurilainenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen
  • 24.7.13:59
    Ravintolat

    Suomen parhaimmistoon kuuluva burgeriravintola konkurssiin

  • 7.7.06:35
    Väkivaltarikokset

    Puukkomies uhkasi ottaa panttivankeja Rovaniemellä, jos ei saa heti hampurilaista

  • 10.6.10:49
    Ruoka

    Jonin "punainen mökki" on Suomen paras hampurilaisravintola

  • 5.6.18:46
    Ruoka

    Menneiden vuosikymmenten grilliruoasta tuli koko kansan hitti: "Kehittynyt valtavasti"

  • 22.2.09:43
    Ruoka

    Olli on ollut Mäkkärissä töissä vuodesta 1985 – kertoo nyt, miten Big Mac tehdään