Helppo nakkiresepti jakaa mielipiteet: Söisitkö itse?

makkara grilli ot dog
Pidätkö nakeista? Kokeilepa ensi kerralla friteerata ne. Shutterstock

Tastemade-ruokasivuston nakkimakupala ei ole terveellisimmästä päästä – mutta maistuu taatusti suolaisen ja rasvaisen ruoan ystäville.

Tastemade-ruokasivuston nakkireseptivideo on kerännyt viikossa yli 57 miljoonaa katselukertaa. Kyseessä ei ole mikään monimutkainen ruokataideteos, vaan simppeli nakkimakupala, jonka rasvamäärä saattaa hirvittää heikompaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Idea on todella yksinkertainen: nakit pujotetaan bambutikkuihin, koverretaan spiraalin muotoon, jonka jälkeen ne friteerataan pannulla öljyssä. Friteeratut kierrenakit nautitaan lopuksi ranskalaisten tapaan ketsuppiin dipaten. Rasvaista, mutta maukasta. Söisitkö itse?

Helppo nakkiresepti näyttää jakavan vahvasti mielipiteet sosiaalisessa mediassa. Monet ovat kuitenkin innostuneita ideasta:

– Sydänkohtaus ei koskaan ole näyttänyt näin hyvältä, Padraig Jameson kommentoi videon alla osuvasti. 

– Superoutoa, mutta tavallaan haluan kokeilla näitä, Rachael Bates pohtii.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja