Hampurilainen, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla: "Ihanan runsas ja rasvainen"

Jos haluat hampurilaiseesi hieman vaihtelua, kokeile Sivumaku-ruokablogia pitävän Jani Kinnusen suussasulavaa burgerireseptiä.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen loihti blogissaan tällä kertaa mehukkaan brie-juustoburgerin, jota täydensi Worcestershire-majoneesi.

– Ihanan runsas ja rasvainen, mutta samalla viehättävä burgeri, joka saa pehmeytensä brie-juustosta ja syvyytensä Worcestershire-majoneesista, Kinnunen kertoo.

– Tulipa tehtyä niin hyvä burgerikombo, että syytä jakaa ilosanomaa eteenpäin. Ainekset löytyivät jääkaapista ja toimivat superhyvin yhteen. Varsin erilainen burgerikokemus, mutta ei mitenkään huonolla tavalla ihmeellinen.

Katso Kinnusen burgerin resepti täältä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja