Hampurilainen, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla: "Ihanan runsas ja rasvainen"
Jos haluat hampurilaiseesi hieman vaihtelua, kokeile Sivumaku-ruokablogia pitävän Jani Kinnusen suussasulavaa burgerireseptiä.
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen loihti blogissaan tällä kertaa mehukkaan brie-juustoburgerin, jota täydensi Worcestershire-majoneesi.
– Ihanan runsas ja rasvainen, mutta samalla viehättävä burgeri, joka saa pehmeytensä brie-juustosta ja syvyytensä Worcestershire-majoneesista, Kinnunen kertoo.
– Tulipa tehtyä niin hyvä burgerikombo, että syytä jakaa ilosanomaa eteenpäin. Ainekset löytyivät jääkaapista ja toimivat superhyvin yhteen. Varsin erilainen burgerikokemus, mutta ei mitenkään huonolla tavalla ihmeellinen.
Katso Kinnusen burgerin resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan