Lisää jäätelöautoja Suomeen – katso, ajavatko sinunkin nurkillesi!

Jätskiautot lähdössä reiteille (2) (2)

Jatkossa Suomen katukuvassa nähdään entistä enemmän jäätelöautoja.

Maaliskuussa 2014 toimintansa aloittanut Suomen Jätskiauto Oy laajentaa toimintaansa ja jatkossa jäätelöautoja kiertelee Suomessa yhä useammassa paikassa.

Jätskiautot ajelevat jatkossa uusina alueina Pirkanmaalla, Lounais-Suomessa, Satakunnassa, Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Keski-Pohjanmaalla, Vaasassa ja Rovaniemellä. Tähän saakka myyntireittejä jätskiautolla on ollut seuraavilla alueilla: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Päijät-Häme, Häme, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Itä-Savo, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu. 

– Panostamme suomalaisuuteen ja paikallisuuteen. Meillä on vakaa usko siihen, että saamme toiminnan kannattavaksi. Yksi syy tähän on tietysti se, että toimimme vain sesonkiaikaan, maaliskuun puolesta välistä syyskuuhun. Toiminta ei siis ole ympärivuotista, Pääkaupunkiseudulla Jätskiauto Oy:n toiminnasta vastaava Seppo Tumppila kertoi Makuja-sivustolle viime vuonna.

Lähde: Suomen Jätskiauto Oy

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja