Lisa vinkkaa ovelan pakastepizzaniksin, jota et ehkä ole tullut ajatelleeksi: "Nerokasta, eikö?"

1:00 Vähähiilihydraattinen pizza! Näin helposti valmistuu Katin ketopizza

The Kitchn -ruokasivustolla ylistetään Reddit-palvelussa suursuosioon noussutta pakastepizzavinkkiä.

Videolla vinkki vähähiilihydraattiseen ketopizzaan!

Pakastepizzan valmistaminen ei ole ainakaan periaatteessa sen kummempaa rakettitiedettä: ota pizza ulos pahvipakkauksesta, poista muovit ja paista lätty uunissa ohjeiden mukaan. Toki pakastepizzan valmistamiseenkin on olemassa omat lainalaisuutensa ja pienillä yksityiskohdilla voi vaikuttaa lopputulokseen. Tiesitkö esimerkiksi, että pakastepizzaa ei tulisi paistaa pellin päällä?

Nyt suositulla The Kitchn -ruokasivustolla nostetaan esiin Reddit-palvelussa jo aikoja sitten suosioon noussut pakastepizzavinkki. Ruoka- ja lifestyletoimittaja Lisa Freedman nostaa esiin ongelman, joka saattaa joskus häiritä pizzanautintoa: pakastepizzan täytteet eivät ole aina levittyneet tasaisesti. Jos paistat pakastepizzan sellaisenaan koskemattomana ja jaat sen sitten perheen kanssa, joku saattaa saada esimerkiksi enemmän salamia kuin toinen. Tästä voi kehkeytyä kinaa.

Onneksi Reddit tarjoaa ongelmaan ratkaisun:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Erään Reddit-sankarin vinkki kuuluu siis näin: kun valmistat pakastepizzaa, järjestele täytteet uudelleen ennen paistoa. Näin saat valmista pizzaa leikatessa siistimpiä ja tasatäytteisiä paloja. 

– Nerokasta, eikö? Kun järjestelet täytteet ennen paistoa, varmistat, että pizzapalat ovat samanveroisia ja saat homman hoidettua ennen kuin juusto on sulanut. On paljon helpompaa vaihtaa pepperonin paikkaa silloin kuin pizza on vielä jäässä, The Kithcn -sivuston Lisa Freedman sanoo. 

– Emme ainoastaan vanno tämän vinkin nimeen, vaan myös suosittelemme teille sitä, hän jatkaa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja