Kati teki lyömättömän hyvän ketopizzan – superherkullista ja helppo valmistaa: "Taikinaa ei tarvitse kohotella ja sekoittaminenkin sujuu käsiä sotkematta"

1:00 Vähähiilihydraattinen pizza! Näin helposti valmistuu Katin ketopizza

Leivo tämä superherkullinen Hellapoliisi Kati Jaakosen ketogeeniseen ruokavalioon sopiva pizza ja yllätä itsesi ja vieraasi!

Hellapoliisina tunnettu ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen loihti tällä kertaa maistuvan, vähähiilihydraattisen pizzan, joka sopii esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon. Ketopizzan pohjassa ei ole käytetty lainkaan vehnäjauhoja.

– Ketogeeninen ruokavalio on nyt suosittu. Hiilihydraattien rajoittaminen saattaa tuntua haasteelliselta, sillä monet leivonnaiset sisältävät esimerkiksi vehnää, mikä on tässä ruokavaliossa kiellettyä. Mitä tarjota vieraalle, joka noudattaa ketogeenista ruokavaliota? Kati toteaa. 

Kati lupaa ketopizzan olevan superherkullinen ja valmistuvan helposti. 

– Taikinaa ei tarvitse kohotella ja taikinan sekoittaminenkin sujuu käsiä sotkematta.

Katso videolta, miten pizza valmistuu ja nappaa resepti: Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja