Limuautomaatin teippauksissa nolo moka – juomajätti Coca-Colan viesti kääntyi täysin päälaelleen

Coca-Cola harkitsee virvoitusjuomiinsa kannabista 0:45 Coca-Cola harkitsee virvoitusjuomiinsa kannabista

Coca-Colan tavalliselta näyttävä juoma-automaatti on herättänyt hupia somekäyttäjien keskuudessa; onko kyseessä nolo moka vai kenties sittenkin itseironiaa? 

VIDEO: Coca-Colaa saattaa tulevaisuudessa saada kannabiksella höystettynä.

Juomajätti Coca-Colan alkuperäisenä tarkoituksena oli yhdistää limuautomaatin teippauksissaan englantia ja Uuden-Seelannin alkuperäiskieltä maoria. Lopputulos ei kuitenkaan mennyt aivan nappiin.

Sen sijaan, että limuautomaatin kyljessä komeileva teksti ”kia ora, mate” olisi viestinyt mukavaa tervehdystä, se viesti yleisölle jotain aivan muuta. 

Yhtiön mokalle vitsaillaan somessa

Vaikka ”mate” tarkoittaa englanniksi kaveria, se tarkoittaa maorin kielellä myös kuolemaa. Limuautomaatti tervehtikin ihmisiä sanoin: ”terve, kuolema”.

Sosiaaliseen mediaan jaetut kuvat automaatista ovat herättäneet hupia lukuisten ihmisten keskuudessa. Moni somekäyttäjä onkin vitsaillut juomajätin selvästi tietävän, millaisia vaikutuksia heidän sokerisilla juomilla on niitä juoville.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Somehuomion kohteeksi noussut juoma-automaatti sijaitsee Uudessa-Seelannissa, jonka asukkaat kuuluvat maailman lihavimpien kansojen joukkoon. Kyseisessä maassa joka kolmas aikuinen kärsii ylipainosta.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!