Lidlin yhden hengen jouluateria makutestissä: "Olen yllättynyt"

Lidl toi kauppoihin yhden hengen jouluaterian – tältä se näyttää 0:43 Lidl toi kauppoihin yhden hengen jouluaterian – tältä se näyttää
KATSO VIDEO: Tällainen on Lidlin yhden hengen jouluateria.

Testasimme Lidlin yhden hengen jouluaterian ja punnitsimme valmisruoan eri komponentit. Kurkkaa videolta, mitä annos sisälsi!

Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin kerroimme, hinta on yhä merkityksellisempi seikka myös jouluruokaostoksia tehdessä. S-ryhmän mukaan tarjoustuotteet kiinnostavat nyt kansalaisia valtavasti.

Kauppaketju Lidl tiedotti marraskuun lopussa tuovansa markkinoille yhden hengen jouluaterian. Valmisruoka-annoksessa on kaikki perinteisen jouluaterian elementit perunaa, kinkkua, porkkana- ja lanttulaatikkoa, herneitä sekä sinappikastiketta. Lidlin mukaan yhden hengen jouluateria on myös hävikin näkökulmasta hyvä ratkaisu, kun kinkkua ja laatikoita ei jää yli. 

Valmisruoka-annos maksaa Lidlissä 4,99 euroa ja se sisältää 350 grammaa ruokaa. Pääraaka-aineet kinkku ja peruna ovat kotimaisia.

Yhden hengen jouluateria makutestissä

Makuja-toimitus otti uutuusannoksen makutestiin ja punnitsi myös aterian eri komponentit. Videolta voit kurkata, millaisia raaka-aineita annos sisältää ja missä suhteessa.

Makuraati yllättyi erityisesti annoksen lanttu- ja porkkanalaatikosta. Kumpikaan maistelijoista ei tavallisesti erityisemmin nauti joululaatikoiden syömisestä. 

– En ole koskaan ollut lanttulaatikon ystävä, mutta tämän on oikeasti aika hyvää. Porkkanalaatikkokin on jees.

Valmisruoka-annos on suunnattu selkeästi perinteisen jouluruoan ystävälle, ja tähän tarpeeseen se onkin oikein oivallinen valinta. 

– Riittävä taltuttamaan jouluruoan himon. 

Annoksen kastike on melko miedon makuinen, joten jos pitää esimerkiksi sinappisesta soosista, kannattaa lisätä itse sinappia kinkun päälle. Kaiken kaikkiaan yhden hengen jouluateria oli maistelijoiden mukaan kuitenki maukas.

– Olen yllättynyt. Positiivisesti.

Yhden hengen jouluateriaa tulee myyntiin Lidliin seuraavan kerran jouluviikolla.

Mitä kaikkea yhden hengen jouluateria sisältää ja missä suhteessa? Katso jutun yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat