Lentoyhtiö lakkasi tarjoilemasta nuudeleita – syy voi yllättää
Korean Air luopuu kuppinuudeleista.
Korean Airin lennolla on jatkossa turha haikailla nuudelivälipalaa, kertoo UPI.
Lentoyhtiö ilmoitti luopuvansa pikanuudeleista turbulenssivaaran takia.
– Palovammaonnettomuuksia sattuu usein kuuman veden takia. Economy-luokassa työntekijöiden tulee liikutella useita kuppeja kuumaa vettä täynnä olevia nuudeleita kerralla, ja matkustajat ovat pakkautuneina yhteen, joten riski palovammoille on ollut korkea, yhtiö kommentoi tiedotteessa CNN:n mukaan.
Kielto ei koske kaikkia
Yhtiö lupailee nuudelikuppien tilalle muita roiskevapaampia välipaloja, kuten leipiä, pizzaa ja amerikkalaisille tuttuja corn dogeja.
Kuppinuudeleita ei enää saa elokuun 2024 puolivälin jälkeen. Kielto koskee vain economy-luokkaa; muun muassa ykkösluokan matkaajat saavat siis jatkossakin syödä nuudeleita, koska tässä luokassa on Korean Airin mukaan "vähemmän tungosta".
Katso myös: Dippinuudelit, hitti vai huti? Testasimme hämmentävän ohjeen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta