Sometempauksistaan tunnettu vantaalainen kokki ja ravintolayrittäjä Lauri Kaivoluoto on jälleen luonut uuden hitti-ilmiön.
Rommi-rusinalaskiaispullia, maksamakkarajoulutorttuja, kuninkaallista lohikeittoa – tilausravintola Backasta Vantaalla pyörittävä Lauri Kaivoluoto tunnetaan useista someilmiöiksi nousseista hittiresepteistään.
Ja nyt Kaivoluoto teki sen taas. Vantaan kuuluisin kokki kehitti nimittäin vantaalaisen laskiaispullan, joka on muutamassa viikossa levinnyt kantakuppiloihin ja baareihin ympäri Suomen.
Lauri Kaivoluoto palkittiin tammikuun lopussa ravintola-alan arvostetussa PRO-gaalassa lehdistöpalkinnolla. PRO-gaala on Aromi-lehden vuodesta 2003 järjestämä tapahtuma, jossa palkitaan Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-alan ammattilaiset.
Lue myös: Mitä tarkoittaa ravintolassa HDF, tsuptsup tai siivouskalja? Suomalaiskokit paljastavat
Pilkettä silmäkulmassa
Vantaalaisen laskiaispullan voi nauttia shottilasista tai vaikka tavallisesta drinkkilasista. Tyyli on Kaivoluodon mukaan vapaa.

