Kuuluisa turkkilainen herkku – korvaako tämä lihaisa annos vielä kebabin?

lahmacun
Jani Kinnunen / Sivumaku

Oletko koskaan kuullut turkkilaisesta, lihaisasta herkusta, joka muistuttaa paljon jauhelihapizzaa?

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen ihmettelee Sivumaku-blogissaan, kuinka turkkilaiset eivät tarjoile ravintoloissaan Lahmacun-nimistä herkkua, joka sopisi korvaamaan vaikkapa kebabin.

– Suomi on jauhelihapizzojen luvattu maa, joten miksi ihmeessä turkkilaiset eivät ole tarjonneet meille omaa perinneherkkuaan, mausteisella lampaanjauhelihamassalla päällystettyä pizzantapaistaan? Kinnunen ihmettelee.

– Yksinkertainen ruoka, joka toimii monessa tilanteessa. Lounaana, illallisena, illanistujaisissa, hiukopalana, krapulapalana, bloggaaja listaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat