Kuin porkkanakakku, mutta omenoista! Katin superhelppoa omenakakkua on kokeiltava

omenakakku-1-21082219-8-202100093-large
Mehevä omenakakku valmistuu helposti. MTV

Vieläkö omenasatoa riittää? Leivo tämä uskomattoman mehevä omenakakku.

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkasi aiemmin syksyllä suussa sulavan ja todella helpon jälkiruoan omenoista

– Omenajäätelö jos mikä on mainio syksyinen jälkiruoka. Valmista pakastimeen vaikka vierasvaraksi tai makean nälkään, Kati neuvoi.

Mehevä omenakakku porkkanakakun idealla

Omenakausi jatkuu edelleen ja jäätelön lisäksi kotimaisista palleroista voi leipoa vaikkapa omenakakkua! Kati loihti mehevän omenakakun porkkanakakun tyylillä.

– Kotimaisista omenoista valmistat monenlaiset herkut. Leivo ihana tuoksuva omenakakku ja täytä ja kuorruta kakku tuorejuustotahnalla. Helppoa ja superherkullista! Kati lupaa.

Omenakakku viimeistellään suussa sulavalla tuorejuustokuorrutteella.

Videolla ohje helppoon omenajäätelöön:

0:46


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja