Kati vinkkaa suussa sulavan jälkiruoan syksyn omenoista – niin helppo valmistaa!

Näin teet itse helppoa omenajäätelöä! 0:46 Näin teet itse helppoa omenajäätelöä!

Kotimaiset omenat voi upottaa vaikka tähän Katin helppoon kotijäätelöön! Katso videolta, miten omenajäätelö valmistetaan.

Mitä tehdä omenoista? Klassisen hyvä vaihtoehto on tietysti omenapiirakka, mutta taipuu omena moneen muuhunkin herkkuun.

Testaa helppo omenajäätelö

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen hyödyntää omenasatoa kotitekoisessa jäätelössä. 

 – Omenajäätelö jos mikä on mainio syksyinen jälkiruoka. Valmista pakastimeen vaikka vierasvaraksi tai makean nälkään, Kati vinkkaa.

Helppo omenajäätelö valmistuu täysin ilman jäätelökonetta. Jäätelö maustetaan tietysti omenan parhaalla makukaverilla, kanelilla. Ja jos oikein herkuttelutuulelle pääsee, voi omenajäätelöä nautiskella sen perinteisen omenapiirakan kera. Testaa esimerkiksi somehitiksi noussut Satu Koivistonsomenapiirakka.

Helpon omenajäätelön ohjeen löydät täältä: Helppo omenajäätelö

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.