”Tipit on tarkoitettu vain normaalilta näyttäville” – röyhkeät asiakkaat jättivät tarjoilijan ilman rahaa erikoisesta syystä

tippi
Kuvakaappaus: Twitter Shutterstock

Iowalainen tarjoilija Taelor Beck koki ikävän yllätyksen työvuorossaan, kun asiakkaat arvostelivat hänen ulkonäköään.

Yhdysvaltalaisessa Zombie Burger -ravintolassa työskentelevä Taelor Beck hämmästyi löytäessään asiakkaidensa jäljiltä tipin sijasta viestin. ”Tipit on tarkoitettu vain normaalinnäköisille ihmisille”, kuittiin kirjoitetussa viestissä luki. 

– Aluksi tunsin itseni vihaiseksi, ja minusta tuntui, että minua vastaan oli hyökätty. Tunsin melkein olevani jälleen koulussa kiusaamisen kohteena, Beck kertoi WHO-TV:lle.

Beck postasi kuvan viestistä Facebookiin, mutta on sittemmin poistanut sen. Hän ei kuitenkaan suostu pyytelemään anteeksi värikkäitä hiuksiaan ja lävistyksiään vaan haluaa tuoda ilmi, millaisia vaikutuksia ihmisten vastaavalla käytöksellä on.

– En voi maksaa laskujani, jos ihmiset eivät jätä minulle tippiä. Elän tällä työllä.

Beckin työnantaja seisoo työntekijänsä puolella ja otti tapaukseen kantaa julkisesti.

– Me Zombie Burgerilla haluamme kannustaa ihmisiä yksilöllisyyteen ja seisomme kaikkien työntekijöidemme takana. Uskomme, että asiakkaat nauttivat ruoastamme, koska sekä ravintolamme että henkilökuntamme on upealla tavalla uniikki, ravintola ilmoitti. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja