Mainos

”Tipit on tarkoitettu vain normaalilta näyttäville” – röyhkeät asiakkaat jättivät tarjoilijan ilman rahaa erikoisesta syystä

Iowalainen tarjoilija Taelor Beck koki ikävän yllätyksen työvuorossaan, kun asiakkaat arvostelivat hänen ulkonäköään.

Yhdysvaltalaisessa Zombie Burger -ravintolassa työskentelevä Taelor Beck hämmästyi löytäessään asiakkaidensa jäljiltä tipin sijasta viestin. ”Tipit on tarkoitettu vain normaalinnäköisille ihmisille”, kuittiin kirjoitetussa viestissä luki. 

– Aluksi tunsin itseni vihaiseksi, ja minusta tuntui, että minua vastaan oli hyökätty. Tunsin melkein olevani jälleen koulussa kiusaamisen kohteena, Beck kertoi WHO-TV:lle.

Beck postasi kuvan viestistä Facebookiin, mutta on sittemmin poistanut sen. Hän ei kuitenkaan suostu pyytelemään anteeksi värikkäitä hiuksiaan ja lävistyksiään vaan haluaa tuoda ilmi, millaisia vaikutuksia ihmisten vastaavalla käytöksellä on.

– En voi maksaa laskujani, jos ihmiset eivät jätä minulle tippiä. Elän tällä työllä.

Beckin työnantaja seisoo työntekijänsä puolella ja otti tapaukseen kantaa julkisesti.

– Me Zombie Burgerilla haluamme kannustaa ihmisiä yksilöllisyyteen ja seisomme kaikkien työntekijöidemme takana. Uskomme, että asiakkaat nauttivat ruoastamme, koska sekä ravintolamme että henkilökuntamme on upealla tavalla uniikki, ravintola ilmoitti. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja