Kotipizza mukaan yllättävään bisnekseen – pizzan sijaan jotain aivan muuta!

pizza (1)
Shutterstock

Kotipizza laajentaa yllättäen toimintaansa avaamalla pizzerioiden sijaan meksikolaishenkisiä Chalupa-ravintoloita.

Pizzoihin nimensä mukaisesti tähän saakka erikoistunut ravintolaketju Kotipizza aikoo vallata suomalaisten sydämet jatkossa muullakin kuin pizzalla – nimittäin meksikolaisella ruoalla.

Kotipizza avaa neljä meksikolaishenkistä ravintolaa

Kotipizzan tavoitteena on avata tänä vuonna neljä Chalupa-nimistä meksikolaishenkistä ravintolaa Helsingissä, ja kehittää konseptista jatkossa franchising-pohjainen ketju. Chalupa-ravintolaketjun herkkuja aiotaan myydä kesätapahtumissa myös ruokarekasta.

Kotipizzan ensimmäinen Chalupa-ravintola on tarkoitus avata Helsingin Kallioon heti, kun vaadittavat rakennusluvat on saatu.

Helsinkiläisen Shanghai Cowboy -ravintolan luomisesta ja kehittämisestä tutut nimet, Iman ja Amin Gharagozlu ovat oman yrityksensä kautta mukana perustamassa Chalupa-ravintolaketjua. Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen uskoo Chalupan vastaavan suomalaisten tarpeeseen fast casualista ravintolasta.

– Kansainvälisen ravintola-alan suurin trendi on fast casual eli epämuodollinen ruokailu, jossa panostetaan Kotipizzan tavoin kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa aidompaan ja laadukkaampaan ruokakokemukseen. Chalupa on tuore, meksikolaishenkinen näkemys tästä trendistä, Tervanen kertoo.

Myös Pizzarium laajentaa toimintaansa

Vain tovi sitten turkulainen aitoa roomalaista levypizzaa valmistavan Pizzarium-ravintolan kerrottiin avaavan myös Helsinkiin ravintolan. Royal Ravintolat Oy:n kanssa hynttyyt yhteen lyöneet omistajat Luca ja Salla Platania kertoivat huhtikuun puolella iloisista uutisista.

– Nyt saamme keskittyä enemmän siihen, miten omin käsin rakennetusta pikku-pizzapaikastamme tehdään entistä parempi. Ja me ihan varmasti itkemme liikutuksesta, kun näemme ensimmäisen Pizzariumin avautuvan Helsingin keskustassa, Pizzariumin omistajat tunnelmoivat Facebookissa.

Lähteet: Kotipizza, Pizzarium

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat