Personal trainer Jari Sorsa vinkkaa, miten raejuustosta saa taiottua herkullisen levitteen leivälle.
Raejuustosta saa todella loihdittua yllättäviä ruokia! Testasimme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla elokuussa muun muassa raejuustosta valmistetut tortillaletut.
Oman raejuustovinkkinsä jakoi Huomenta Suomen viikonlopussa personal trainer Jari Sorsa. Liikunta-alan ammattilainen suosittelee panostamaan arjessa erilaisiin ravitseviin välipaloihin.
Lue myös: Tiedätkö, mitä raejuusto on?
Proteiinipitoinen levite raejuustosta
Sorsa valmisti Huomenta Suomen studiossa supermarjasmoothien sekä yllättävän raejuustolevitteen.
– Annan vinkkinä, että jos käyttää levitteitä ja juustoja, niin tässä tulee levite ja juusto samassa paketissa.
Raejuustolevitteen idea on yksinkertainen: raejuuston joukkoon sekoitetaan kulhossa tuoretta basilikaa, mustapippuria sekä oliiviöljyä. Sitten vain ainekset tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
– Siinä on proteiinia, yrttejä ja öljyä.