Kokeile kesän herkullisinta lisuketta: Tämä on sinulle, jos rakastat pekonia

Näin paistat pekonit uunissa
Pekonin kypsentäminen uunissa.

Meksikon makumaailmasta inspiroituva resepti on täyteläisen mausteinen lisuke grilliruokien kylkeen.

Pääkuvan videolla neuvotaan, miten pekonia voi kypsentää uunissa.

Pekoni-maissisalaatti saa makunsa jalapenosta, limestä ja mausteista. Jos et ole varma pitävätkö kaikki ruokailijat korianterista, se kannattaa pilkkoa erilliseen kulhoon, josta halukkaat voivat itse lisätä sitä salaattiinsa. Delishin reseptistä riittää lisukkeeksi neljälle ja se valmistuu 20 minuutissa.

Pekoni-maissisalaatti (4 annosta)

8 dl kypsiä maissinjyviä
6 viipaletta kypsennettyä pekonia
1 rkl korianteria
1 jalapeno
vajaa 1 dl majoneesia
2 limeä
1 tl chilijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria

Pilko pekoni, jalapeno ja korianteri pienemmäksi ja purista kahden limen mehut lasiin. Yhdistä suuressa kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kunnes kaikki ainekset ovat peittyneet kastikkeeseen.

Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa.

Tarjoa salaatin kanssa esimerkiksi Kesän parhaat burgerit grillissä.

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja