Riko vastajauhetun lihan joukkoon kananmuna, sekoita hyvin. Muotoile pihvit, anna kiinteytyä kylmässä 30-60 minuuttia. Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla. Halkaise valkosipuli ja hiero pihvien pinnat valkosipulilla.
Valmistele lisukkeet. Keikkaa sämpylät halki. Pese salaatit ja viipaloi suolakurkku, tomaatit sekä punasipuli. Marinoi punasipulia 1-2-3-liemessä. (1 osa etikkaa 2 sokeria 3 vettä) 15-20 minuuttia.
Paista pihvit kuumassa grillissä kypsiksi. Kääntele pihvejä 2 kertaa paiston aikana (liha kypsyy tasaisemmin), viimeisellä käännöllä lisää juusto pihvin päälle. Kun juusto on hyvin sulanut, ota pihvit pois grillistä. Anna vetäytyä hetki.
