Kinkku-juustopiirakka eli ranskalaisittain quiche lorraine on klassikko, joka maistuu niin arjessa kuin juhlassa.
Maistuva piirakka valmistuu helposti vain ainekset sekoittamalla, joten sen kanssa ei tarvitse hikoilla keittiössä montaa tuntia. Muutaman kikan avulla piirakka valmistuu entistäkin vaivattomammin.
Valmistelut hoituvat yhdessä kulhossa
Jos haluat välttyä tiskeiltä, voit hyvin valmistaa munamaitoseoksen samassa kulhossa, jota käytit piirakkapohjan valmistukseen. Sinun ei edes tarvitse pestä kulhoa vaiheiden välillä, sillä kaikki ainesosat menevät kuitenkin samaan piirakkaan.
Jos haluat, voit valmistaa piirakkapohjan ja silputa täyteainekset monitoimikoneessa kulhon sijaan. Myös munamaidon sekoittaminen monitoimikoneessa onnistuu.
Kaikista helpoimmalla pääset, kun käytät piirakan valmistukseen valmista piirakkapohjaa, valmiita kinkkukuutioita ja juustoraastetta.
VINKKI: Voit lisätä piirakkaan myös kasviksia, kuten paprikakuutioita tai maissia.
