Kinderin ystävät huomio! Kesän herkullisimmat jäätelöt saapuvat vihdoin Suomeen – ja vielä kolmin kappalein

Kinderjäätelöt
Maaliskuun alusta kauppojen pakastealtaista löytyy kolme Kinder-jäätelöuutuutta. Unilever, Shutterstock

Meillä on loistavia uutisia sinulle, joka rakastat Kinder-suklaata ja jäätelöä! Unilever on nimittäin kertonut tuovansa markkinoille kolme herkullista Kinder-jäätelöuutuutta; puikon, tuutin ja sandwich-jäätelön.

Vuosi sitten Makuja.fi uutisoi Unileverin tuoneen kauppoihin kolme Kinder-jäätelöuutuutta, jotka lanseerattiin keväällä 2018 Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Unileverin mukaan ne olivat ylivoimaisesti menestyneimpien jäätelöuutuuksien joukossa. 

Vielä vuosi sitten tieto jäätelöiden saapumisesta Suomeen oli epävarmaa, mutta nyt jäätelön ystävien odotus on päättynyt. Jäätelöt saapuvat tänä keväänä myös suomalaiskauppojen jäätelöaltaisiin! 

Ensimmäiset Kinder-jäätelöt tulevat ennakkoon myyntiin Helsingin K-Supermarket Postitaloon, ja maaliskuun alusta alkaen jäätelöitä on saatavilla kautta maan.

Jäätelöissä suklaista tuttuja makuja

Kaikki uutuudet sisältävät Kinder-suklaista tuttuja raaka-aineita. Tuoteperheeseen kuuluu erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltuja pienempiä ja kevyempiä herkkuja, mutta myös laajemmalle yleisölle suunnattu herkuttelujäätelö.

Herkuttelijoille suunnattu Kinder Bueno Ice Cream -jäätelöpuikko sisältää täyteläistä hasselpähkinäjäätelöä, hasselpähkinäkuorrutetta sekä suklaapaloja.

Kinder Ice cream -jäätelöpuikko sisältää maitojäätelöä ja maitosuklaakuorrutetta. Jäätelö sisältää 40 prosenttia täysmaitoa. Tuote on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. 

Lasten välipalaksi ja kevyempään naposteluun sopiva Kinder Ice Cream -keksijäätelö on yhdistelmä maitojäätelöä ja viittä eri viljaa sisältävää keksiä. 

Vaikka Unileverin lapsille suunnatut jäätelöt on suunniteltu hauskan näköisiksi ja herkullisen makuisiksi, niissä on huomioita tarkat ravitsemuskriteerit. Kyseiset tuotteet sisältävät alle 110 kilokaloria, alle 3 grammaa tyydyttynyttä rasvaa ja alle 20 grammaa lisättyä sokeria sataa grammaa kohden.

Muistatko nämä nostalgiset Kinder-lelut? 

1:09

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja