Kiistelty pizzatäyte haastoi huippukokin – Henri Alénilta järkkymätön lupaus: ”Jos tämä tweetti saa yli 500 tykkäystä…”

Tulevaisuuden uutiset: Muuttuvat ruokailutottumukset 13:00 Tulevaisuuden uutiset: Muuttuvat ruokailutottumukset
Videolla Henri Alén puhuu tulevaisuuden ruoasta – ja ananaksesta.

Vaikka kiistelty pizzatäyte ananas ei huippukokin mukaan kuulu pizzaan, nyt hän on päättänyt haastaa näkemyksensä.

Huippukokki Henri Alén totesi taannoin Huomenta Suomen haastattelussa seuraavaa, kun häneltä kysyttiin klassikkokysymys, kuuluuko ananas pizzaan.

– Ei, se kuuluu jälkiruokiin, mies totesi hastattelussa.

Samaa sanomaa huippukokki julistaa myös Twitterissä, mutta tällä kertaa Alén kertoo olevansa valmis myönnytyksiin. Tietyllä ehdolla. 

– Minusta ananas ei kuulu pizzaan, mutta jos tämä tweetti saa 500 tykkäystä, kehitän pizzakastikereseptin, jossa ananas mukana. Vain Suomen markkinoille, mies toteaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Suuren suosion vuoksi Alén lupasi videoida reseptin, jos tykkäyksien määrä ylittää tonnin rajan.

Kokki joutuu pian video- ja reseptin kehittelypuuhiin, sillä päivitys on kerännyt vuorokaudessa reilusti yli 2000 tykkäystä.

"Suutuntuma ällöttävä"

Huippukokki kertoo kokeilevansa ananasta pizzakastikkeeseen siitä yksinkertaisesta syystä, että pizzan päälle laitettuna ananas vettyy ja "suutuntuma on ällöttävä". Hän kertoo suosivansa purkkiananasta, sillä tuore olisi tuhlaamista.

– Ja itseasiassa sen liemen redusointi voisi olla avainjuttu, Alén pohtii.

Kastikereseptiä ja -videota on kokin lupausten mukaan luvassa sunnuntai-iltana.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!