Ananas ei ole mitään verrattuna tähän! Ruotsalaisten suosima pizzatäyte hämmentää: ”Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa?”
Brittiläisellä verkkosivustolla hämmästellään ruotsalaisten erikoista tapaa lisätä pizzojen päälle ananastakin pahempaa täytettä – banaania!
Poimi videolta ohjeet makeaa marmeladia ja suolaista juustoa sisältävän joulupizzan valmistukseen.
Herkkusieniä, salamia, juustoja ja kasviksia. Pizzojen täytteissä vain mielikuvitus on rajana, mutta raja saattaa tulla vastaan siinä kohtaa, kun aletaan puhua hedelmistä. Ananas on ympäri maailmaa kiistelty pizzatäyte, mutta nyt maailma on saanut uuden ihmettelyn aiheen tutusta välipalahedelmästä; banaanista.
Labible-sivuston mukaan banaanisiivujen lisääminen pizzan päälle on Ruotsissa varsin yleinen tapa.
Suolaista ja makeaa samassa pizzassa
Täytteiden ihmettely ei rajoitu hedelmiin, sillä sivuston mukaan naapurimaassamme syödään pizzaa, joka sisältää sekä banaania, sieniä, pähkinöitä että curry-maustetta.
– Paljon asioita, jotka kuulostavat siltä, ettei niiden kuuluisi olla samassa pizzassa, sivustolla todetaan.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Tämä eksoottiselta kuulostava pizza kantaa nimeä pizza Afrikana, ja sitä tarjoillaan muutamissa ruotsalaispizzerioissa. Sivustolla ihmetellään myös göteborilaisesta pizzeriasta löytyvää vaihtoehtoa, joka pitää sisällään sieniä, mustaherukoita ja hunajaa.
– Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? sivustolla todetaan.
Lähde: LaBible
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta