Kevään grillaustrendit ja pihavinkit yhdessä paketissa – uusi MTV Teema on julkaistu

teema3_artikkelikuva3

MTV Teema -erikoisjulkaisun uusin numero tarjoaa kesäisen lukupaketin grillauksesta ja pihatöistä. MTV Teema -sovellus ladataan puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen.

Uusi MTV Teema Piha & Grilli esittelee erilaisa grillaustapoja. Slow cooking on yhä suositumpaa grillaajien keskuudessa. Hitaasti kypsentämällä pintamaustettu liha saa rapean pinnan, mutta lihan mehevyys säilyy.

– Lopputuloksena on sisältä mehevä liha ja todella himoittava pinnalta rapea maustekaarna, se on minulle se juttu, mitä tavoittelen, kertoo BBQ Fest Helsingin järjestäjä ja itseoppinut grillimestari Marko Suksi MTV Teeman haastattelussa.

Lisäksi MTV Teema -julkaisussa käydään läpi grillauksen ABC, testataan perinteiset grillimakkarat ja annetaan vinkkejä trendikkääseen rub-maustamiseen.

Hyötypuutarhasta iloa kesän kokkailuun

Kesällä keittö siirtyy ulos ja tuoreet aineet ja mausteet ruuanlaittoon saa omasta puutarhasta. MTV Teema listaa ohjeet oman hyötypuutarhan perustamiseen ja vinkkaa parhaiten menestyvät kasvit aloittelijalle.

Muiden kauniista pihoista saa inspiraatiota omankin pihan laittamiseen. Viisi puutarhabloggaajaa jakavat omat salaiset vinkkinsä ja toimittaja Hanna Sumari esittelee upean pihansa.

– Se on uskomaton! Pihamme kukkii koko kesän, koska se on suunniteltu niin että kun yksi kasvi lopettaa kasvukautensa, toinen nousee esiin, kertoo pihaansa rakastava Sumari.

MTV Teema sisältää inspiraatiota ja ohjeita puutarha- ja pihatöihin sekä kesäiseen kokkaukseen. Ilmainen MTV Teema –sovellus on saatavilla iPadille, iPhonelle, Android-älypuhelimille ja -tableteille ja Windows tableteille. Voit ladata sovelluksen suoraan laitteeseesi App StorestaGoogle Storesta ja Windows-kaupasta

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.