Mainos

Apua pihanhoitoon älypuhelimesta – esittelyssä puutarhurin sovellukset

Puutarhurille on tarjolla monia älypuhelimella ja tabletilla toimivia sovelluksia, joista tosiharrastaja saa vinkkejä, inspiraatiota ja apua parempaan satoon.

Kokosimme ja kokeilimme läpi suosittuja puutarhasovelluksia, joista saa rutkasti lisäintoa pihan, parvekkeen, terassin tai puutarhan kevätpäivitykseen.

Sovellukset ovat ilmaiseksi ladattavissa, ellei esittelyssä ole toisin mainittu. Esimerkkilaitteiden lisäksi muut yhteensopivat laitteet kannattaa tarkistaa omasta sovelluskaupasta.

Pinterest

Inspiraatiota etsivän ehdoton ykkössovellus on Pinterest. Sovelluksella voi luoda omia inspiraatiotauluja avustamaan vaikkapa uuden terassin suunnittelussa, istutusideoissa ja kalusteiden valinnassa.

Instagram

Sovelluksella on helppoa seurata inspiroivia puutarhabloggaajia, valokuvaajia ja valtakunnan suloisimpia puutarhamyymälöitä. Sovellus toimii useilla laitteilla. Ahkera puutarhuri perustaa oman tilin tyydyttämään puutarhakuvien nälkäänsä.

Kotipuutarha

Puutarhaliitto ry:n julkaiseman Kotipuutarha-lehden sovellus kokoaa alleen ajankohtaisia vinkkejä ja ohjeita innokkaille puutarhureille. Sovelluksella on mahdollista ostaa lehden irtonumeroita hintaan 6,99 euroa tai kuuden kuukauden kestotilauksen 29,99 eurolla. Sovellus on saatavilla iPhone-, iPad- sekä iPod touch -laitteille.

LikeThat Garden & Leafsnap

LikeThat Garden toimii kasvikirjan tavoin: ota kuva kasvin lehdestä valkoista taustaa vasten ja sovellus ehdottaa sopivia lajikkeita. Englanninkielinen sovellus on saatavilla iPad-, iPhone- sekä Android-laitteilla. Leafsnap toimii samalla idealla, mutta on saatavilla vain iPadille ja iPhonelle.

House & Garden

Visuaalisesti häikäisevän brittilehden oma sovellus on täynnä ideoita ja inspiraatiota. Yksittäisiä numeroita saa luettavakseen 4,99 euron kappalehinnalla. Sovellus on saatavilla iPhone-, iPad- sekä iPod touch -laitteille.

Landscaper’s Companion

Ammattilaisille alunperin kehitetty englanninkielinen sovellus toimii hyvin myös amatöörien apuna. Sovellus sisältää 26 000 kasvin tiedot, mahdollisuuden lisätä myös omia kasveja kirjastoon, tehdä muistiinpanoja sekä istutuslistoja pihatalkoita varten. Sovellus maksaa 9,99 euroa. Sovellus on saatavilla iPadille.

MyGarden 3D

Sovelluksella on mahdollisuus suunnitella omaa terassia, pihaa tai puutarhaa. Sovellus toimii siten, että omasta pihasta otetaan kuva, jonka päälle suunnitellaan sovelluksen avulla. Sovelluksella voi mallailla kalusteiden ja istutusten paikkaa tai kokeilla esimerkiksi millainen aita sopisi juuri omaa pihaa reunustamaan. Sovellus sisältää ostoja, mutta siitä on saatavilla myös FREE edition -versio, jolla sovellusta on mahdollista testata. Sovellus on saatavilla iPhone-, iPad- sekä iPod touch -laitteille.

Gardens Illustrated

Visuaalisesti näyttävän puutarhalehden sovellus tarjoaa herkullista inspiraatiota omien istutusten ja pihan laittoon. Numerot sisältävät kattavia reportaaseja maailman kauneimmista ja kiehtovimmista puutarhoista. Sovellus sisältää ostoja, ja se on saatavilla iPhone-, iPad- ja Android-laitteille.

Better Homes and Gardens

Aikakauslehti on yksi luetuimmista amerikkalaisista alan julkaisuista. Puutarhaihmiset ilahtuvat runsaista kuvista. Sovellus sisältää ostoja ja se on saatavilla iPadille.


Artikkeli on julkaistu MTV Teema -julkaisussa. MTV Teema sisältää inspiraatiota ja ohjeita puutarha- ja pihatöihin sekä kesäiseen kokkaukseen. Ilmainen MTV Teema -sovellus on saatavilla iPadille, iPhonelle, Android-älypuhelimille ja -tableteille ja Windows-tableteille. Voit ladata sovelluksen suoraan laitteeseesi App StorestaGoogle Storesta ja Windows-kaupasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.