Juhannuksen lähestyessä varaudutaan keskikesän juhlaan grillattavilla tarjottavilla. Valmista suussasulavat mehevät ribsit ja tarjoa ne grillitomaattien ja kesäkurpitsaviipaleiden kera. Tällä reseptillä onnistut takuuvarmasti.
Juhannuksena suunnataan perinteisesti mökille grillaamaan. Säällä kuin säällä, grillikausi korkataan viimeistä keskikesän juhlan kunniaksi. Juhla on parhaimmillaan rentoa yhdessäoloa läheisten kanssa hyvän ruoan ja maukkaan viinin kera. Nyt on lupa nauttia.
Grillissä valmistuvat herkulliset ribsit, jotka tehdään rennoimmillaan esikypsennettyinä myytävistä pakasteista. Ribsien mehukkuus syntyy maukkaasta marinadista ja grillin kuumuudesta.
Herkullinen juhannusateria kruunataan tietenkin makuihin sopivilla viineillä. Täyteläinen Yellow Tail Shiraz on mainio punaviini lihan kanssa. Jos nautit enemmän klassisesta yhdistelmästä, valitse täyteläisen marjainen Yellow Tail Cabernet Sauvignon. Rennot, helpot viinit maistuvat jokaiselle ja sopivat loistavasti kesäiltaan nautiskeltavaksi.
Italialainen Casellan perhe yhdisti viiniperinteet australialaiseen rentouteen. Lue lisää Yellow Tail -viinien menestystarinasta.

