Kaustisella alkoi kuohua Pekka Poudan haukuttua 30 vuotta sitten juomansa kahvin – kunnalta yllättävä vastaus

Pekka Pouta haukkui lähetyksessä Kaustisella 30 vuotta sitten juomansa kahvin – sai kunnalta yllättävän vastauksen 6:31 Pekka Pouta haukkui lähetyksessä Kaustisella 30 vuotta sitten juomansa kahvin – sai kunnalta yllättävän vastauksen
KATSO VIDEO: Näin Kaustisella reagoitiin Pekka Poudan karmeaan kahvikokemukseen.

Kaustisella reagoitiin Pekka Poudan karmeaan kahvikokemukseen vuosien takaa. 

– Älysin, että en muista niitä parhaita kahveja ja parhaita kahvikokemuksia, mutta huonoimmat ovat jääneet ikuisiksi ajoiksi mieleen. Huonoin kahvikokemukseni on makumuisto 30 vuoden takaa, Pekka kertoi.

Poudan makumuisto on peräisin Huomenta Suomen kesäkiertueelta 1990-luvulta. Kahvia tarjoiltiin tuolloin meteorologille Kaustisella. 

– Se oli mullistava elämys. Sellainen käänteentekevä elämys ja hetki, Pekka kuvaili. 

Kaustisella kuvattiin "kosiskeluvideo" Pekalle

Pekan karvas makumuisto noteerattiin pian myös Kaustisella. Kaustisen seudun kehittämisjohtaja Petri Jylhä kertoo somekeskustelun aiheen ympäriltä olleen vilkasta paikallisten keskuudessa.

– Voi sanoa, että aikamoinen kansanliike on noussut. Ennen kaikkea siitä huolestuneisuudesta, että voi herranjestas, Pekallehan on jääny huonot kokemukset kahvituksesta ja kahvista täällä Kaustisen seudulla, Jylhä kertoi MTV Uutiset Livelle.

Jylhän mukaan nykypäivän kahvikokemukset Kaustisella eivät ole enää lainkaan samanlaisia kuin Pekan kokemus 30 vuoden takaa. Kunta päättikin osoittaa asian varta vasten Pekalle tehdyllä "kosiskeluvideolla". Video on kerännyt sosiaalisessa media jo kymmeniä tuhansia katselukertoja. 

– Miten käy, uskaltaako lähteä tänne suuntaan uudelleen? kehittämisjohtaja Petri Jylhä pohdiskeli. 

Katso jutun yllä olevalta videolta, miten Kaustisella vastattiin Pekan "kauhukahvikokemukseen", ja miten Pekka tähän reagoi. 

 

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!