Katrin hupaisa kuva naurattanut jo tuhansia suomalaisia – "tämä punaviini maistuu erityisen hyvältä naudan kanssa"

katrikarvinen
Gintonic-niminen lehmä ei välittänyt kuvan julkaisseen Karvisen mukaan viinistä kirjaimellisesti tippaakaan. Facebook, Shutterstock

Muutama vuosi sitten julkaistulle hauskalle kuvalle viinin ja ruoan yhdistämisestä nauretaan sosiaalisessa mediassa vielä tänäkin päivänä. 

Facebook-käyttäjä Katri Karvinen julkaisi muutama vuosi sitten kuvan, jonka voidaan sanoa nousseen jo lähes legendaksi. Tuhansia tykkäyksiä ja jakoja saaneessa kuvassa Karvinen nauttii ostamaansa punaviiniä Alkon henkilökunnan suositusten mukaisesti naudan kanssa. Lopputulokselle ei voi muuta kuin nauraa! 

– Kehuivat Alkossa, että tämä punaviini maistuu erityisen hyvältä naudan kanssa. Ei se maku siitä miksikään muuttunut, eikä naudallekaan maistunut, Karvinen kirjoittaa kuvassaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vastauksena kuvaan tulleisiin kommentteihin Karvinen paljasti, miten lehmä oli oikein reagoinut erikoiseen tilanteeseen. 

​​​​​​​– Tässä tapauksessa Gintonic-niminen lehmä käänsi päänsä pois välittömästi haistettuaan, mitä mun lasissani oli. Saa emäntä ite juoda viininsä, Karvinen lisää.

Lähde: Facebook

***Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja