Katin mieletöntä laskiaispullaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"

Katin laskiaispullapitko on täydellinen herkku isommalle porukalle 1:05 Katin laskiaispullapitko on täydellinen herkku isommalle porukalle

Laskiainen lähestyy ja kauppojen hyllyiltä on jo jonkin aikaa voinut bongata myös laskiaispullia. Mitä jos testaisit tänä vuonna laskiaispullien leipomista itse ja vieläpä hauskan pitkon muotoon?

Kati "Hellapoliisi" Jaakonen loihti lähestyvän laskiaisen kunniaksi muhkean ja kätevän laskiaispullapitkon.

– Laskiaispullapitko on hauska tapa tarjota laskiaispullaa isommallekin joukolle. Tästä taikinasta voit valmistaa kaksi muhkeaa pitkoa. Voit halutessasi pienentää tai suurentaa ohjeen, Kati vinkkaa. 

Laskiaispullapitkon täytteeksi Kati valitsi tällä kertaa raparperihilloa, joka antaa pullalle ihastuttavan kesäisen maun. Täytteestä voi kuitenkin tehdä halutessaan ihan perinteisenkin.

– Voit käyttää täytteessä mielikuvitustasi. Kokeile erilaisia hilloja ja suklaalevitteitä. 

Kurkkaa resepti: Katin laskiaispullapitko

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.