1:05

Katin mieletöntä laskiaispullaa on pakko kokeilla: "Hauska tapa tarjota isommallekin porukalle"

Laskiainen lähestyy ja kauppojen hyllyiltä on jo jonkin aikaa voinut bongata myös laskiaispullia. Mitä jos testaisit tänä vuonna laskiaispullien leipomista itse ja vieläpä hauskan pitkon muotoon?

Kati "Hellapoliisi" Jaakonen loihti lähestyvän laskiaisen kunniaksi muhkean ja kätevän laskiaispullapitkon.

– Laskiaispullapitko on hauska tapa tarjota laskiaispullaa isommallekin joukolle. Tästä taikinasta voit valmistaa kaksi muhkeaa pitkoa. Voit halutessasi pienentää tai suurentaa ohjeen, Kati vinkkaa. 

Laskiaispullapitkon täytteeksi Kati valitsi tällä kertaa raparperihilloa, joka antaa pullalle ihastuttavan kesäisen maun. Täytteestä voi kuitenkin tehdä halutessaan ihan perinteisenkin.

– Voit käyttää täytteessä mielikuvitustasi. Kokeile erilaisia hilloja ja suklaalevitteitä. 

Kurkkaa resepti: Katin laskiaispullapitko

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja