Katin lohtulasagne valmistuu edullisista raaka-aineista, joita saattaa löytyä sinunkin kaapistasi: "Kokeile!"

kikherneoluella-ryyditetty-juureslasagne-1-220105_Z723316-large
Lasagne on parasta lohturuokaa. Kokeile tätä juuresversiota. MTV

Lasagne on parasta lohturuokaa! Testaa Katin edullisista raaka-aineista valmistuva herkkulasagne.

Mikä olisikaan parempi lohturuoka talven pakkaspäiville kuin mehevä ja maukas lasagne! Perinteiseen lasagneen saa helposti uutta twistiä, kun sinne upottaa värikkäitä juureksia. Tähän lasagneen voit hyödyntää vihanneslokerosi aarteita!

Helppo juureslasagne

Hellapolisiina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti helpon juureslasagnen.

– Juureslasgne on herkullinen tarjottava. Se valmistuu edullisista juureksista, joita voitkin käyttää oman makusi mukaan, ja sen mukaan, mitä kaapista löytyy.

Katin lasagnessa käytetään myös yllättävää raaka-ainetta, kikherneolutta. Tämä ainesosa ei kuitenkaan ole pakollinen.

– Kikherneolut antaa lasagnelle hapahkon aromin. Kokeile! Voit käyttää myös muuta olutta.

Katso myös video: Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunalle? Parempaa kuin ranskalaiset!

Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset! 0:41


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.