Yksinkertaisen nerokas niksi lasagnen valmistamiseen – "Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?"
Näppärä tapa valmistaa lasagnea jakaa ruoan juuri sopivan kokoisiin annoksiin.
Lasagne kuuluu usean arkiruokarepertuaariin, eikä syyttä.
Lasagnea on helppo tehdä kerralla isompi määrä, sitä on helppo varioida myös kasvisruokavalioon sopivaksi, laktoosittomaksi ja gluteenittomaksi ja se maistuu kaiken ikäisille.
Yleensä lasagnea valmistuu valtava vuoallinen, joka vie runsaasti tilaa jääkaapissa.
Allt om Mat -sivustolla kerrotaan kuitenkin niin yksinkertaisen nerokkaasta niksistä, että väkisinkin miettii, "miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?".
Suoraan pienempiin rasioihin
Lasagne on suorastaan täydellinen ruoka siihen, että sen voi valmistaa suoraan useaan pienempään, uuninkestävään lounasrasiaan.
Näin saat esimerkiksi suoraan pakastettua osan lasagnesta ja jääkaappi tyhjenee sitä mukaan, kun lasagnekipot tyhjenevät.
Sopivan kokoinen lasagnekippo on myös helppo ottaa evääksi.
Katso myös: Kuinka kauan jauheliha säilyy pakastimessa?
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan