Yksinkertaisen nerokas niksi lasagnen valmistamiseen – "Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?"
Näppärä tapa valmistaa lasagnea jakaa ruoan juuri sopivan kokoisiin annoksiin.
Lasagne kuuluu usean arkiruokarepertuaariin, eikä syyttä.
Lasagnea on helppo tehdä kerralla isompi määrä, sitä on helppo varioida myös kasvisruokavalioon sopivaksi, laktoosittomaksi ja gluteenittomaksi ja se maistuu kaiken ikäisille.
Yleensä lasagnea valmistuu valtava vuoallinen, joka vie runsaasti tilaa jääkaapissa.
Allt om Mat -sivustolla kerrotaan kuitenkin niin yksinkertaisen nerokkaasta niksistä, että väkisinkin miettii, "miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?".
Suoraan pienempiin rasioihin
Lasagne on suorastaan täydellinen ruoka siihen, että sen voi valmistaa suoraan useaan pienempään, uuninkestävään lounasrasiaan.
Näin saat esimerkiksi suoraan pakastettua osan lasagnesta ja jääkaappi tyhjenee sitä mukaan, kun lasagnekipot tyhjenevät.
Sopivan kokoinen lasagnekippo on myös helppo ottaa evääksi.
Katso myös: Kuinka kauan jauheliha säilyy pakastimessa?
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite