Kati vinkkaa täydellisen lisukkeen lihalle ja kanalle: "Tämä on helppotekoinen ja maistuva"

Helppo ja edullinen lisuke lihalle tai kanalle! Testaa Katin omenachutney 0:55 Helppo ja edullinen lisuke lihalle tai kanalle! Testaa Katin omenachutney

Ruokabloggaaja ja yrittäjä Kati "Hellapoliisi" Jaakonen vinkkaa helpon, kotimaisista omenoista valmistuvan lisukkeen. Katso videolta, miten chutney valmistuu.

Makea ja mausteinen chutney on täydellinen makupari lihalle ja kanalle, vinkkaa Hellapoliisina tunnettu ruokavaikuttaja Kati Jaakonen.

– Kotimaisista omenoista valmistat liha- ja kanaruokien parhaimman lisäkkeen, hapokkaan mutta samalla makean ja mausteisen chutneyn, jota voit tarjota grillatun ja paistetun lihan ja kanan kanssa, Kati kuvailee.

Omenachutney valmistuu simppeleistä raaka-aineista ja se sopii vaikka syötäväksi lahjaksi. 

– Tämä on helppotekoinen ja maistuva lisäke, jolla ilahdutat myös naapureita ja ystäviä. Keitä kerralla iso kattilallinen, Kati neuvoo,

Videolta näet, miten helposti Katin omenachutney valmistuu.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.