Kati keksi nerokkaan tavan valmistaa lämpimiä voileipiä – tätä on kokeiltava: "Uskallatko ottaa seuraavan leivän?"

Pellillinen lämpimiä voileipiä! Katin lämppäripeltiä on kokeiltava 1:00 Pellillinen lämpimiä voileipiä! Katin lämppäripeltiä on kokeiltava

Rakastatko lämpimiä voileipiä? Siinä tapauksessa rakastat myös tätä Katin lämppäripeltiä!

Oletko sinä syönyt lapsuudessasi lämppäreitä eli mikrossa tai uunissa lämmitettyjä voileipiä? Tämä klassikko on kestänyt aikaa ja lämppärit maistuvat suomalaisille edelleen. Ne ovat kotoisaa lohturuokaa parhaimmillaan. 

Nyt oman versionsa lämppäreistä loihti ruoka-alan moniosaaja Kati "Hellapoliisi" Jaakonen. Katin mukaan lämpimät leivät ovat hävikkiruokaa parhaimmillaan.

– Niihin voit kätkeä jääkaapin ylimääräiset raaka-aineet ja jokainen voi koota oman suosikkinsa.

Kati teki lämppäreistä peltiversion niin, että jokaiselle riittää perheessä syötävää.

– Nämä leivät on ladottu vieretysten siten, että tummat ja vaaleat leipäviipaleet ovat sekaisin. Kokeile erilaisia täytteitä. Näistä jokaisesta riittää aina kolmeen leipäviipaleeseen. Uskallatko ottaa järjestyksessä seuraavan leivän? Millähän se mahtaa olla täytetty?

Katso videolta, miten lämppäripelti valmistuu ja nappaa resepti: Lämminleipäpelti eli lämppärit pellillä


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.