Kari Aihisen "hemmetin hyvän makuinen salaatti" – oletko koskaan maistanut?

1:20 Minkälainen on julkkiskokin reaktio hänen kurkatessa pariskunnan jääkaappiin?

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa kokattiin tällä kertaa muun muassa ravitsevaa salaattia, jota keittiömestari Kape Aihinen ylisti "hemmetin hyvän makuiseksi".

Katso videolta, miten Kape reagoi nähdessään Ninan ja Kimin jääkaapin sisällön.

Kaappaus keittiössä -kauden viidennessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi Piikkiön Raadelmassa asuvien Ninan ja Kimin keittiön. Ninan ja Kimin ruokailu- sekä kokkailutottumukset ovat retuperällä. Pariskunnan jääkaapista löytyy vain harvoin tuoreita raaka-aineita ja kasvikset näivettyvät kaappiin.

– Voisin elää pelkillä makkaroilla ja aika pitkälti näistä koostuu ruokavalio. Tykkään treenata paljon ja treenin jälkeen on aina kova nälkä. Jääkaapista löytyy aina prinssinakkipaketti, lihapiirakoita…sipsejä ja karkkeja. Kimille itse asiassa maistuisivat kasvikset: hän söisi kukkakaalia ja parsakaalia, mutta mä itse en, Nina kertoi ohjelmassa.

Aihinen otti syyniin pariskunnan kauppakuitit, jotka paljastavat karmaisevan sisällön.

Helppoja ruokaohjeita: Kapen "hemmetin hyvän makuinen salaatti"

Kape päätti jaksossa opettaa pariskunnalle, miten helppoa ja hauskaa ruoanlaitto voi olla. Keittiömestari opasti muun muassa, miten aamuisen annospikapuuron voi korvata helpolla, itse tehdyllä smoothiekulholla. 

– Todella maukas, en enää osta valmiita rahkoja, Nina totesi smoothieta maistaessaan. 

Monen muun herkullisen arkiruoan ohella Ninan ja Kimin keittiössä kokattiin myös ravitsevaa salaattia.

– Tehdään pavuista ja couscousista hemmetin hyvän makuinen salaatti, joka on lipstikalla ja tomaatilla maustettu, Kape kertoi.

Kimille couscous oli kyllä tuttu raaka-aine, mutta hän ei ollut aiemmin valmistanut siitä ruokaa. Kokattujen ruokalajien helppous yllättikin miehen täysin.

– Aika simppeliä oli (ruoanlaitto). Koko ajan alkoi selkiytymään. Ei se mitään ydinfysiikkaa ole, Kim iloitsiKaappaus keittiössä torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraavan viikon jakso julkaistaan ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja