Televisiopersoona Jaakko Saariluoma opetteli ruoanlaiton salat keittiömestari Kari "Kape" Aihiselta. Kaksikon yhteisestä ruokaoppipolusta syntyi ruokakirja Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi 2021). Kirjassa opitaan muun muassa hankkimaan oikeanlaiset keittiövälineet.
Videolla: Miten broilerinfileet paistetaan oikein? Jaakko Saariluoma yllättyi Kari Aihisen opeista
Miten ruokaa oikeasti kokataan? Tähän kysymykseen televisiosta tuttu monitaituri Jaakko Saariluoma yritti monta vuotta löytää vastausta omassa kotikeittiössään. Ruoanlaitosta innostunut Saariluoma luki keittokirjoja ja jutteli kokkien kanssa aina, kun siihen tuli tilaisuus.
Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi 2021) -kirjassa opetellaan ruoanlaiton saloja keittiömestari Kari Aihisen ja televisiopersoona Jaakko Saariluoman kanssa.
Tammi
– Olen aina ihaillut kokkeja ja sitä, että joku osaa tehdä hyvää ruokaa. Tajusin, että osaan kyllä paistaa pihvin ja tehdä pastaa niin, että ne maistuvat ihan hyvälle. Rupesin kuitenkin miettimään, että voisivatko ne maistua paremmalle, ja miksi ruoat maistuvat paremmalle ravintoloissa? Se ei ole raaka-aineista kiinni, tai taikatemppu, vaan joku osaa tehdä ruokaa paremmin kuin minä, Jaska kertoi aiemmin MTV Uutisten Makuja-sivuille.

