Kari Aihisen helppo pasta on arkiruokien kunkku – nyt sinun on viimeistään kokeiltava: "Tätä reseptiä olen jakanut eniten kavereilleni"
Oletko sinä jo testannut keittiömestari Kari Aihisen simppeliä ja kehuttua savulohipastaa? Pastaresepti on yksi Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista.
Videolla Kari Aihinen demonstroi, miten helppo savulohipasta valmistuu.
Helppo savulohipasta on yksi keittiömestari Kari Aihisen ehdottomista arkiruokasuosikeista. Aihinen paljasti reseptin suosikkipastaansa kirjassaan Kape 24 h (Tammi 2017) ja kokkasi sitä myös MTV3:n Huomenta Suomessa.
Mehevän pastan salaisuus on currylla maustettu kermainen kastike, joka täydentää ihanasti lohen makumaailmaa. Savulohipasta on helppo lohturuoka kiireiseen arkeen.
– Tämä hetkessä valmistuva pastaruoka on poikieni mieleen, ja tätä reseptiä olen jakanut eniten myös kavereilleni viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Simppeli ja täyttävä pasta, jossa suosikkimausteeni curry elävöittää savulohen ja tillin klassista makuliittoa, Aihinen kertoo Kape 24 h -kirjassa.
Keittiömestari Kari Aihinen tunnetaan turkulaisen ravintola Rosterin omistajana ja keittiöpäällikkönä. Helsinkiin hän avaa maaliskuussa uuden Version-ravintolan. Aihinen työskenteli aiemmin legendaarisen helsinkiläisravintola Savoyn keittiöpäällikkönä yli 14 vuotta.
Kape on tullut suomalaisille tutuksi myös televisiosta, muun muassa suositusta Kaappaus keittiössä -ohjelmasta. Ohjelmasta pyörii MTV3-kanavalla nyt kuudes kausi.
Nappaa resepti: Kari Aihisen Currylla maustettu savulohipasta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti