Kari Aihisen helppo fetasalaatti – lopputulos löi maistajan ällikällä: "Älyttömän hyvää"

Vesimeloni-fetasalaatti
MTV

Arkiruokahitti-juttusarjassamme nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita, nopeita ja helppoja ruokaohjeita. Tällä kertaa kokataan helppoa vesimeloni-fetasalaattia.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Sadun paras kesäkeitto, nopeasti valmistuva Inan kolmen ainesosan pasta, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Kapen kesäinen fetasalaatti vesimelonilla ja pekonilla: "Älyttömän hyvää"

Erityisesti kesällä arvostaan nopeasti ja helposti valmistuvia ruokia, joiden tekemiseen ei vaadita tuntikausien hikoilua keittiössä. Tällä kertaa arkiruokahitti-juttusarjassa kokataankin hyvin kesäisissä tunnelmissa. Keittiömestari Kari Aihisen grillatun fetasalaatin voi nimittäin valmistaa joko grillissä, tai sitten sisällä uunia ja hellaa hyödyntäen. 

Kape loihti grillatun vesimeloni-fetasalaatin Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kuudennessa jaksossa. Jaksossa tavattiin helsinkiläiset isä ja poika Raine ja Ron, jotka toivoivat muutosta yksitoikkoiseen ruokavalioonsa.

Ron ihmetteli salaatin valmistuksessa erityisesti sitä, että vesimelonikin soveltuu paistettavaksi. Lopputulos löi nuoren miehen täysin ällikällä.

 – Siitä salaatista tuli älyttömän hyvää. Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa, kun siinä oli pekonia ja fetaa. Ihan sairaan hyvää, Ron ylisti.

Katso myös: Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetalla

Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetalla 0:46
Testaa nizzansalaattia fetalla.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!