Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen paljastaa parhaan tavan sipulin pilkkomiseen – unohda yksi apuväline: "Älkää käyttäkö"

1:35Sipulin pilkkominen: Kari Aihinen näyttää oikean tekniikanKATSO VIDEO: Videolla Kari Aihisen ohje sipulin pilkkomiseen. Teetkö itse näin?
Julkaistu 01.08.2022 08:20

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Sipulin pilkkominen onnistuu parhaiten keittiömestari Kari Aihisen tekniikalla. Näin vältät sipuli-itkut ja saat helposti aikaan tasaista sipulisilppua. 

MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen vinkkaa maukkaita arkiruokaohjeita ja opettaa suomalaisia kokkaamaan. Aiemmin Kape opasti MTV Uutisten videojuttusarjassa tekemään yllättävän herkun lenkkimakkarasta sekä demonstroi, miten jauheliha paistetaan oikein.

Nyt Kapen tekniikkakoulussa on vuorossa yksi keittiön perustaidoista: sipulin pilkkominen. 

– Sipulin leikkaamisessa on sellainen juttu, että sipuli aina leikataan, ei hakata.

Aihinen ei myöskään suosittele käyttämään tiettyjä apuvälineitä sipulin pilkkomisessa.

Miten sipuli sitten pilkotaan oikein? Mitä välinettä ei kannata käyttää? Katso oikea tekniikka videolta.

Lue myös: Teetkö itse näin? Kari Aihisen takuuvarma tekniikka jauhelihan paistamiseen: "Minulla on salainen ase"

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran heinäkuussa 2021.

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen oleellinen vinkki kananmunien paistoon: Teetkö itse näin?Kari Aihinen paljastaa parhaan tavan pekonin paistamiseen: "Pomminvarma juttu"Kari Aihinen paljastaa, miten sipuli kannattaa oikeasti pilkkoa – unohda yksi apuväline: "Älkää käyttäkö"Teetkö itse näin? Kari Aihisen takuuvarma tekniikka jauhelihan paistamiseen: "Minulla on salainen ase"Kari Aihisen tärkein sääntö jauhelihan paistamiseen – teetkö sinä näin?Kari Aihisen nerokas vinkki jauhelihan paistamiseen: Tätä et ole tullut ajatelleeksi
RuoanlaittoRuokaKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • ma17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"