Kari Aihinen paljastaa parhaan tavan sipulin pilkkomiseen – unohda yksi apuväline: "Älkää käyttäkö"

Sipulin pilkkominen: Kari Aihinen näyttää oikean tekniikan 1:35 Sipulin pilkkominen: Kari Aihinen näyttää oikean tekniikan
KATSO VIDEO: Videolla Kari Aihisen ohje sipulin pilkkomiseen. Teetkö itse näin?

Sipulin pilkkominen onnistuu parhaiten keittiömestari Kari Aihisen tekniikalla. Näin vältät sipuli-itkut ja saat helposti aikaan tasaista sipulisilppua. 

MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu keittiömestari Kari Aihinen vinkkaa maukkaita arkiruokaohjeita ja opettaa suomalaisia kokkaamaan. Aiemmin Kape opasti MTV Uutisten videojuttusarjassa tekemään yllättävän herkun lenkkimakkarasta sekä demonstroi, miten jauheliha paistetaan oikein.

Nyt Kapen tekniikkakoulussa on vuorossa yksi keittiön perustaidoista: sipulin pilkkominen. 

– Sipulin leikkaamisessa on sellainen juttu, että sipuli aina leikataan, ei hakata.

Aihinen ei myöskään suosittele käyttämään tiettyjä apuvälineitä sipulin pilkkomisessa.

Miten sipuli sitten pilkotaan oikein? Mitä välinettä ei kannata käyttää? Katso oikea tekniikka videolta.


Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran heinäkuussa 2021.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat