Mainos

Kaksi uutta Coca-Colaa kauppoihin – kuluttajien toive toteutui: "Palaa seitsemän vuoden jälkeen Suomeen sokerittomana"

Suomalaispanimo Sinebrychoff on julkaissut syksyn uutuusjuomansa. Panimolta kerrotaan, että Suomeen tulee nyt muun muassa kaksi uutta Coca-Colaa.

Videolla: Mitä tapahtuu, kun sekoittaa maitoa ja Coca-Colaa?

Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin uutisoitu, erilaiset alkoholittomat juomat ovat nyt suomalaisten suosiossa. Muun muassa Alkosta kerrottiin alkukesästä, että hyvinvoinnin ja terveyden trendit kulkevat käsi kädessä alkoholittomien ja matala-alkoholisten tuotteiden kysynnän kanssa. Päivittäistavarakauppa ry:n tuoreiden tilastojen mukaan erityisesti alkoholittoman oluen myynti kasvaa tasaisen kovaa vauhtia. Alkoholittomia oluita myytiin yli 30 prosenttia enemmän kuin viime kesänä. 

Uusia alkoholittomia panimotuotteita: Crowmoorilta ensimmäinen alkoholiton siideri 

Suomalaispanimo Sinebrychoff on jo aiemmin tuonut markkinoille erilaisia alkoholittomia panimotuotteita ja nyt syksyn uutuusjuomien joukosta löytyy myös kolme uutuutta tähän kategoriaan.

Valikoimiin tulee KOFF Long Drink -lonkeroperheen ensimmäinen täysin alkoholiton lonkero, Crowmoorin ensimmäinen alkoholiton siideri kuivan omenan makuisena sekä Brooklyn Special Effects IPA 0,4% -olut.

Alkoholittomien oluiden valikoima on kasvanut viime vuosina kohisten. Hartwallin Lapin Kulta muuntui ensimmäisenä kotimaisena oluena alkoholittomaksi versioksi, ja se tuli myyntiin vuonna 2014.

Kaksi sokeritonta uutuutta Coca-Colalta

Myös virvoitusjuomaosastolla nähdään syksyllä uutuustuotteita. Sinebrychoffilta kerrotaan, että Coca-Cola tuo markkinoille peräti kaksi sokeritonta uutuutta.

Markkinoille lanseerattiin jo aiemmin täysin kofeiiniton versio Pepsi Maxista, ja nyt samaan kelkkaan hyppää myös Coca-Cola Zero. Coca-Cola Zero Sugar Kofeiiniton on nimensä mukaisesti täysin sokeriton ja kofeiiniton juoma.

– Unen arvostus on kasvussa ja moni haluaa nauttia hyvistä juomista kuten Coca-Colasta ilman kofeiinia, Sinebrychoffilta kerrotaan uutuusjuomasta.

Suomi on ensimmäisten Cokis-maiden joukossa, joka lanseeraa uudella teknologialla valmistettavan kofeiinittoman cokiksen. Juoma on pakattu 0,5 ja 1,5 litran kierrätysmuovipulloihin.

Myös vaniljakokiksen ystäville on luvassa iloinen yllätys. Vaniljanmakuinen Coca-Cola oli viimeksi Suomessa seitsemän vuotta sitten. Kuluttajien pitkään toivoma klassikkomaku palaa nyt sokerittomana.

– Coca-Cola Zero Sugar Vanilja on kuluttajien pitkään toivoma klassikkomaku, joka palaa seitsemän vuoden jälkeen Suomeen sokerittomana.

Vanilja on yksi ensimmäisiä Coca-Colan erikoismakuja ja sen historia yltää Yhdysvalloissa 1940-luvulle asti.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja