Kaksi uutta Coca-Colaa kauppoihin – kuluttajien toive toteutui: "Palaa seitsemän vuoden jälkeen Suomeen sokerittomana"

Maito tekee Coca-Colalle ihmeitä

Suomalaispanimo Sinebrychoff on julkaissut syksyn uutuusjuomansa. Panimolta kerrotaan, että Suomeen tulee nyt muun muassa kaksi uutta Coca-Colaa.

Videolla: Mitä tapahtuu, kun sekoittaa maitoa ja Coca-Colaa?

Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiemmin uutisoitu, erilaiset alkoholittomat juomat ovat nyt suomalaisten suosiossa. Muun muassa Alkosta kerrottiin alkukesästä, että hyvinvoinnin ja terveyden trendit kulkevat käsi kädessä alkoholittomien ja matala-alkoholisten tuotteiden kysynnän kanssa. Päivittäistavarakauppa ry:n tuoreiden tilastojen mukaan erityisesti alkoholittoman oluen myynti kasvaa tasaisen kovaa vauhtia. Alkoholittomia oluita myytiin yli 30 prosenttia enemmän kuin viime kesänä. 

Uusia alkoholittomia panimotuotteita: Crowmoorilta ensimmäinen alkoholiton siideri 

Suomalaispanimo Sinebrychoff on jo aiemmin tuonut markkinoille erilaisia alkoholittomia panimotuotteita ja nyt syksyn uutuusjuomien joukosta löytyy myös kolme uutuutta tähän kategoriaan.

Valikoimiin tulee KOFF Long Drink -lonkeroperheen ensimmäinen täysin alkoholiton lonkero, Crowmoorin ensimmäinen alkoholiton siideri kuivan omenan makuisena sekä Brooklyn Special Effects IPA 0,4% -olut.

Alkoholittomien oluiden valikoima on kasvanut viime vuosina kohisten. Hartwallin Lapin Kulta muuntui ensimmäisenä kotimaisena oluena alkoholittomaksi versioksi, ja se tuli myyntiin vuonna 2014.

Kaksi sokeritonta uutuutta Coca-Colalta

Myös virvoitusjuomaosastolla nähdään syksyllä uutuustuotteita. Sinebrychoffilta kerrotaan, että Coca-Cola tuo markkinoille peräti kaksi sokeritonta uutuutta.

Markkinoille lanseerattiin jo aiemmin täysin kofeiiniton versio Pepsi Maxista, ja nyt samaan kelkkaan hyppää myös Coca-Cola Zero. Coca-Cola Zero Sugar Kofeiiniton on nimensä mukaisesti täysin sokeriton ja kofeiiniton juoma.

– Unen arvostus on kasvussa ja moni haluaa nauttia hyvistä juomista kuten Coca-Colasta ilman kofeiinia, Sinebrychoffilta kerrotaan uutuusjuomasta.

Suomi on ensimmäisten Cokis-maiden joukossa, joka lanseeraa uudella teknologialla valmistettavan kofeiinittoman cokiksen. Juoma on pakattu 0,5 ja 1,5 litran kierrätysmuovipulloihin.

Myös vaniljakokiksen ystäville on luvassa iloinen yllätys. Vaniljanmakuinen Coca-Cola oli viimeksi Suomessa seitsemän vuotta sitten. Kuluttajien pitkään toivoma klassikkomaku palaa nyt sokerittomana.

– Coca-Cola Zero Sugar Vanilja on kuluttajien pitkään toivoma klassikkomaku, joka palaa seitsemän vuoden jälkeen Suomeen sokerittomana.

Vanilja on yksi ensimmäisiä Coca-Colan erikoismakuja ja sen historia yltää Yhdysvalloissa 1940-luvulle asti.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja