Syksy on erilaisten kaaliruokien kulta-aikaa.
Vinkkasimme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin ohjeen kotitalousopettaja ja ruokatoimittaja Pirjo Toikkasen supersuosittuun kaalilaatikkoon. Tämän suomalaisia kotikokkeja joka vuosi inspiroivan kaalilaatikon salaisuus perustuu totutusta poikkeavaan valmistustapaan.
– Minulla on oikein pehmeä ja hyvä kaalilaatikkoresepti. Sen salaisuus on, että en ruskista kaaleja tummaksi, enkä hauduta pitkään. Keitän kaalia muun valmistelun ajan, Pirjo kertoi kaalilaatikostaan muutama vuosi sitten.
Mehevän laatikon lisäksi sesongissa olevasta kaalista voi loihtia paljon muutakin! Pyysimme Pirjolta lisää vinkkejä kaalikokkailuun.
Lue myös: Oletko maistanut? Halpa ja terveellinen "pikaruoka", jota suomalaiset syövät hämmentävän vähän
"Muistan omasta lapsuudestani äidin kaalikeiton"
Keitot, ja juuri nyt sesongin ruokana kaalikeitto, ovat Pirjon mukaan ajankohtaisempia kuin arvaisikaan.
