Joulun helpoin jälkkäri on tässä: Valmis piparitaikina uuniin, törkeän hyvä kuorrute päälle ja loppu on historiaa!
Kehittelimme nerokkaan helpot piparipalat, joiden valmistaminen ei juuri leivontataitoja vaadi. Tämä herkku koukuttaa taatusti ainakin piparitaikinan ystävät!
Jos rakastat piparitaikinan napostelua, tämä kehittelemämme pipariresepti on sinulle. Joulunajan helpoin ja herkullisin jälkkäri syntyy nimittäin valmiista piparitaikinasta ja makeasta tuorejuustokuorrutteesta.
Piparipalat valmistuvat helposti valmiista piparitaikinasta
Kaupan pakastealtaasta napattu piparitaikinalevy laitetaan sellaisenaan, siis kaulimatta, uuniin, jonka jälkeen taikinalevyn annetaan jäähtyä. Sillä välin taikinalevyn päälle valmistetetaan helppo kuorrute tuorejuustosta, voista ja tomusokerista. Sisältä täydellisen pehmeäksi jäänyt piparitaikinalevy aateloidaan tuorejuustokuorrutteella ja lopuksi levy leikataan pieniksi piparipaloiksi. Pienet suupalat ovat kuin yhdistelmä fudgea, juustokakkua ja pehmeää piparia.
Varoitus! Piparipalat ovat niin koukuttavia, että niiden syömistä on lähes mahdotonta lopettaa.
Tekeekö mielesi jotain muuta? Testaa hittiresepti: Toffifee-joulutortut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan