Joulun helpoin jälkkäri on tässä: Valmis piparitaikina uuniin, törkeän hyvä kuorrute päälle ja loppu on historiaa!
Kehittelimme nerokkaan helpot piparipalat, joiden valmistaminen ei juuri leivontataitoja vaadi. Tämä herkku koukuttaa taatusti ainakin piparitaikinan ystävät!
Jos rakastat piparitaikinan napostelua, tämä kehittelemämme pipariresepti on sinulle. Joulunajan helpoin ja herkullisin jälkkäri syntyy nimittäin valmiista piparitaikinasta ja makeasta tuorejuustokuorrutteesta.
Piparipalat valmistuvat helposti valmiista piparitaikinasta
Kaupan pakastealtaasta napattu piparitaikinalevy laitetaan sellaisenaan, siis kaulimatta, uuniin, jonka jälkeen taikinalevyn annetaan jäähtyä. Sillä välin taikinalevyn päälle valmistetetaan helppo kuorrute tuorejuustosta, voista ja tomusokerista. Sisältä täydellisen pehmeäksi jäänyt piparitaikinalevy aateloidaan tuorejuustokuorrutteella ja lopuksi levy leikataan pieniksi piparipaloiksi. Pienet suupalat ovat kuin yhdistelmä fudgea, juustokakkua ja pehmeää piparia.
Varoitus! Piparipalat ovat niin koukuttavia, että niiden syömistä on lähes mahdotonta lopettaa.
Tekeekö mielesi jotain muuta? Testaa hittiresepti: Toffifee-joulutortut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta