Joulun helpoin jälkkäri on tässä: Valmis piparitaikina uuniin, törkeän hyvä kuorrute päälle ja loppu on historiaa!

0:55 Koukuttavat piparipalat – näin valmistat joulun helpoimman jälkkärin

Kehittelimme nerokkaan helpot piparipalat, joiden valmistaminen ei juuri leivontataitoja vaadi. Tämä herkku koukuttaa taatusti ainakin piparitaikinan ystävät!

Jos rakastat piparitaikinan napostelua, tämä kehittelemämme pipariresepti on sinulle. Joulunajan helpoin ja herkullisin jälkkäri syntyy nimittäin valmiista piparitaikinasta ja makeasta tuorejuustokuorrutteesta.

Piparipalat valmistuvat helposti valmiista piparitaikinasta

Kaupan pakastealtaasta napattu piparitaikinalevy laitetaan sellaisenaan, siis kaulimatta, uuniin, jonka jälkeen taikinalevyn annetaan jäähtyä. Sillä välin taikinalevyn päälle valmistetetaan helppo kuorrute tuorejuustosta, voista ja tomusokerista. Sisältä täydellisen pehmeäksi jäänyt piparitaikinalevy aateloidaan tuorejuustokuorrutteella ja lopuksi levy leikataan pieniksi piparipaloiksi. Pienet suupalat ovat kuin yhdistelmä fudgea, juustokakkua ja pehmeää piparia.

Varoitus! Piparipalat ovat niin koukuttavia, että niiden syömistä on lähes mahdotonta lopettaa. 

Tekeekö mielesi jotain muuta? Testaa hittiresepti: Toffifee-joulutortut


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja