Mainos

Joulukakku mietinnässä? Amanda vinkkaa mahtavan porkkanakakkupohjaisen juustokakun: "Ihana kaneli-kinuski"

Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen näyttää, miten valmistetaan suussa sulava puolukka-kinuskijuustokakku. Kakku sopii vaikka joulupöydän kuningattareksi!

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu superleipuri Amanda Alilonttinen loihti upean puolukka-kinuskijuustokakun, joka on näyttävä ilmestys vaikka joulun jälkiruokapöydässä.

– Se on sellainen rouheinen syys-talvikakku porkkanakakkupohjalla. Kakku on mausteinen ja sisältää muun muassa hasselpähkinärouhetta. Täytteessä maistuu kunnolla puolukka ja ihana kaneli-kinuski sopii jouluun hyvin, Amanda kuvailee. 

Amandan mukaan kyseessä ei ole mikään "hienostelukakku", vaan tyyliltään juuri sopivan rouhea.

Katso videolta miten kakku valmistuu ja nappaa resepti: Puolukka-kinuskijuustokakku – suussa sulava juustokakku porkkanakakkupohjalla

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja