Joulukakku mietinnässä? Amanda vinkkaa mahtavan porkkanakakkupohjaisen juustokakun: "Ihana kaneli-kinuski"

1:23 Puolukka-kinuskijuustokakku – suussa sulava juustokakku porkkanakakkupohjalla

Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen näyttää, miten valmistetaan suussa sulava puolukka-kinuskijuustokakku. Kakku sopii vaikka joulupöydän kuningattareksi!

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu superleipuri Amanda Alilonttinen loihti upean puolukka-kinuskijuustokakun, joka on näyttävä ilmestys vaikka joulun jälkiruokapöydässä.

– Se on sellainen rouheinen syys-talvikakku porkkanakakkupohjalla. Kakku on mausteinen ja sisältää muun muassa hasselpähkinärouhetta. Täytteessä maistuu kunnolla puolukka ja ihana kaneli-kinuski sopii jouluun hyvin, Amanda kuvailee. 

Amandan mukaan kyseessä ei ole mikään "hienostelukakku", vaan tyyliltään juuri sopivan rouhea.

Katso videolta miten kakku valmistuu ja nappaa resepti: Puolukka-kinuskijuustokakku – suussa sulava juustokakku porkkanakakkupohjalla

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja