Joulukakku mietinnässä? Amanda vinkkaa mahtavan porkkanakakkupohjaisen juustokakun: "Ihana kaneli-kinuski"
Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen näyttää, miten valmistetaan suussa sulava puolukka-kinuskijuustokakku. Kakku sopii vaikka joulupöydän kuningattareksi!
Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu superleipuri Amanda Alilonttinen loihti upean puolukka-kinuskijuustokakun, joka on näyttävä ilmestys vaikka joulun jälkiruokapöydässä.
– Se on sellainen rouheinen syys-talvikakku porkkanakakkupohjalla. Kakku on mausteinen ja sisältää muun muassa hasselpähkinärouhetta. Täytteessä maistuu kunnolla puolukka ja ihana kaneli-kinuski sopii jouluun hyvin, Amanda kuvailee.
Amandan mukaan kyseessä ei ole mikään "hienostelukakku", vaan tyyliltään juuri sopivan rouhea.
Katso videolta miten kakku valmistuu ja nappaa resepti: Puolukka-kinuskijuustokakku – suussa sulava juustokakku porkkanakakkupohjalla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka