Jouluinen tähtipullakranssi on mehevä ja maistuva – Titta kokeili Nutella-herkkua ja ihastui

Nyt tehdään herkullisia korvapuusteja

Tamperelainen Titta testasi, millainen tähtiluomus pullataikinasta ja Nutellasta syntyisi. Lopputulos olikin oikein mehevä!

Titta Puronsuu, 35, kertoo MTV Uutisille löytäneensä inspiraation pullakranssiin Kakkumonsteri-blogista. Titta noudatti ohjetta tarkasti, ja syntyi kranssi, joka maistuu koko perheelle.

– Minusta pullakranssissa oli todella kivaa se, että se oli erilainen kuin perinteiset pullat, kertoo Titta.

Lapset rakastivat pullaa

Titta katsoi videon (jutun lopussa) kranssin tekemisestä, ja lopputuloksesta tuli onnistunut.

– Se oli kiva idea. Tehtiin pullataikina, ja jaettiin se kolmeen eri osaan, väliin tuli Nutellaa. Nutella oli hauska idea perinteisen kanelin ja kardemumman tilalle. Myös tähtimuoto oli kiva.

Titan mukaan selkeät ohjeet helpottivat leipomista. Aluksi vähän jännitti, mutta ohjeita noudattamalla lopputulos oli onnistunut.

– On tosi hyvä, että kokeneemmat kokit laittavat ohjeet videon muodossa. Näin tekovaiheessa ei tarvitse jännittää niin paljon onnistuuko vai ei, Titta kertoo.

– Osa oppii lukemalla, osa haluaa nähdä, miten asia tehdään. Tämä on nykyteknologian hieno puoli, ja se helpottaa leipomisen oppimista.

Nutella-pullasta tuli Titan lasten kesken huikea hitti. Nutella on suklaista ja maistuu usein lapsille. Myös Facebookin ruoka-aiheisessa ryhmässä innostuttiin kranssista.


Yllä oleva video on Kakkumonsterin Youtube-kanavalta. Videolla näkyy, miten Nutella-pulla leivotaan!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja